Matters at Heart - Annette del Prado

Matters at Heart
Sassenheim

Vanuit MattersHeart richt ik me op het ontwikkelen van (persoonlijk en coachend) leiderschap, mensen en organisaties. Met bijzondere aandacht voor authenticiteit, autonomie en verbinding. Ik ben werkzaam als (team)coach en trainer.

Mijn coaching richt zich op: executive coaching, loopbaan- en levensorientatie, persoonlijke effectiviteit en zingeving, stress en burnout, verlies en rouw, hooggevoeligheid en hoogbegaafdheid en vraagstukken op het vlak van samengestelde gezinnen. Op veel van deze aandachtsgebieden heb ik naast opleiding en training, ook een doorleefde deskundigheid ontwikkeld.

Tijdens de coaching begeleid ik je in het (her)vinden van je antwoorden. Door bewustwording van jouw essentie, kwaliteiten en talenten, opvattingen en overtuigingen, waarden en normen, je gedragspatronen en inspiratiebronnen. Ik laat licht schijnen op dat wat nog in de schaduw staat, kijk met je mee, onderzoek en spiegel. Ik doe dit met een houding van empathie, intuitief, oprecht benieuwd, onbevangen, respectvol en helder, integer, verbinden en inclusief. Ik bied een veilige setting en context voor bewustwording en ontiwkkeling.

In mijn begeleiding maak ik gebruik van (een combinatie van) technieken en methodes uit de Imaginatie en Psychosynthese en Jungiaanse Psychologie, en van lichaamsgerichte, energetische en intuitieve begeleidingsvormen. Om hoofd, hart en buik te verbinden. 

Ook werk ik met de Latifa. De Latifa is een meditatieve oefening, die van oorsprong uit het Soefisme komt. De Latifa staat voor de weg van 7 Verfijningen. Deze 7 verfijningen zijn 7 zijnskwaliteiten: Aanvaarden, Verlangen, Hoop, Vertrouwen, Loslaten/Overgave en Liefde en de Vrije Wil. Het onderzoeken van deze zijnskwaliteiten in jouw leven dragen bij aan bezinning, inspiratie en persoonlijke groei. 

Daarnaast begeleid ik intervisies en verzorg ik korte trainingen op het vlak van Coachend Leiderschap en het coachen van teams.

Over Matters at Heart

Na een korte periode werkzaam te zijn geweest als freelance tolk, ben ik mijn loopbaan begonnen bij de KLM. Eerst als stewardess, daarna in vele andere functies waaronder: Corporate Quality Consultant, Projectleider ISO 9002 bij KLM Cargo, Hoofd Kwaliteit, Hoofd Customer Service Special Cargo, HR-manager, HR- Business partner, HR-consultant, en vervolgens weer op het Hoofdkantoor als Sr. Corporate MD Officer en a.i. Hoofd MD trainingen.

In 2003 nam ik een sabbatical, volgde mijn eerste coachopleiding bij de School voor Coaching, en maakte ik vervolgens de overstap naar de Baak VNO-NCW, om meer mijn hart te volgen en me toe te leggen op het ontwikkelen van leiderschap, mensen en organisaties. Ik heb 6 jaar bij de Baak gewerkt, en was in de rol van Sr. Program Director actief op het vlak van Leiderschapsontwikkeling, Verandermanagement, Effectief Communiceren en Vitaliteit. En dit vanuit rollen als accountmanager, programma-ontwikkelaar, trainer, intervisor en (team)coach.

Na een burnout als gevolg van overbelasting en zorgdragen voor mijn gezin, waarin een lange periode veel gezondheidsproblemen speelden, besloot ik zelfstandig verder te gaan.  Sinds 2011 ben ik werkzaam als zelfstandig coach, teamcoach, intervisor en trainer. En werk ik nog steeds samen met de Baak als Associate. Ook werk ik samen met Balabanova persoonlijke en organisatie-ontwikkeling en met Gooiconsult.

Voor mijn opleidingsachtergrond verwijs ik je graag naar mijn Facebook pagina's, mijn LinkedIn pagina en mijn website.


Matters at Heart

Annette del Prado

Wildrijklaan 20
2171RG Sassenheim

Lid van beroepsvereniging

Matters at Heart - Annette del Prado