Margit.nu - Coaching en communicatietraining bij stress, burn-out en werkgerelateerde problematiek

Margit.nu
Ede

Margit is een no-nonsens coachpraktijk in Ede, gespecialiseerd in coaching bij stress en burn-outklachten en werkgerelateerde problematiek. Eventueel in combinatie met het trainen van communicatieve vaardigheden zodat je meteen resultaten boekt.

Stressklachten?

Voel jij je vaak gestresst? Zit je misschien tegen een burn-out aan? Als je veel stress ervaart kan dat zorgen voor een paniekerig gevoel. Het lukt je allemaal nèt maar aan het einde van de dag ben je doodop. En dan kom je niet meer toe aan de leuke dingen in je leven. Dan zit je ’s avonds nog je mail weg te werken en  besluit je om maar weer niet te gaan sporten…. Er komt een moment dat je echt niet meer weet hoe het verder moet. Dan ga je je zorgen maken over je baan, je gezondheid, je gezin. Soms is er ook schaamte, want je wilt liever niet toegeven dat het even niet meer lukt

.

Werkgerelateerde vragen?

Je hebt het prima naar je zin op je werk, maar soms gaat er toch wat knagen. Je voelt je niet meer zo gewaardeerd, je vraagt je af of je nog wel de juiste dingen doet. Of je alle ontwikkelingen nog wel kunt bijbenen. Je baas wil dat je je meer ‘laat zien’ en die jongere collega pikt de leuke klussen voor je neus weg. Daardoor ga jij je zorgen maken over de toekomst van je baan en inkomen. En dat kan je soms beklemmen: want wat nou als je straks wordt afgedankt en bij de volgende reorganisatie op straat komt te staan?

 

Voel je welkom!

Met dit soort vragen kan ik je helpen. Met een aanpak die bewezen effectief is. Neemt gerust contact op; je bent welkom.

Over Margit.nu

Ik werkte ruim 20 jaar met veel plezier in ‘het communicatievak' toen het begon te kriebelen. Ik had een benijdenswaardige baan, een prima salaris en volop ontwikkelmogelijkheden. Maar wilde ik dit nog eens 20 jaar doen? Als manager had ik ontdekt dat ik vooral de 'menskant' van het leidinggeven leuk vond. Maar andere aspecten begonnen me tegen te staan. En door mijn eigen ‘hoge lat’ had ik vaak het gevoel dat ik het allemaal nèt niet goed genoeg deed. Daarnaast gebeurde er in mijn privéleven de nodige dingen waardoor ik 'het leven leerde kennen'. Die combinatie leidde tot stress, gezondheidsklachten en uiteindelijk het gevoel dat ik mijn gezin en mijzelf tekort deed. Dat wilde ik niet meer.

 

Ik zag (en zie) nog steeds teveel mensen die met stressklachten thuis komen te zitten. Dat maakt mij steeds weer verdrietig omdat ik de impact ervan ken. Zeker omdat ik intussen ook weet en heb ervaren dat er wat aan te doen is! Daarom wil ik bijdragen aan het voorkomen of aanpakken van stress- en burn-outklachten, aan de ontwikkeling van mensen, en aan een betere onderlinge communicatie tussen mensen. Dat heeft mij doen besluiten om professioneel coach en trainer te worden.

 

Intussen ben ik alweer een paar jaar actief als coach in Ede en omgeving. Ik werk nog steeds als communicatiedeskundige en -trainer. Ik geniet bewust van het leven, en dan vooral van mijn gezin, de natuur, hardlopen en gezellige dingen doen met vrienden en familie.


Margit.nu

Margit Govers

Stompekamperweg 4
6711 BK Ede

Lid van beroepsvereniging

Margit.nu - Coaching en communicatietraining bij stress, burn-out en werkgerelateerde problematiek