(Nieuwe Tijds) Kindercoach, hsp-coach, Ouder- en gezinscoaching

KUZZ, Kracht uit Zeven Zonnestralen
Loon op Zand

Vind de KRACHT, Durf te ZIJN, Voel je STRALEN!
  • Kindercoaching: Kinderen zijn puur en komen tot bloei. Echter neemt ieder kind een eigen bagage mee, een rugzak met verschillende vakjes. Elk vakje bedoelt voor een ander soort bagage. Regelmatig komt het bij kinderen voor dat een vakje vol is geraakt, coaching kan dan helpen. In gesprek met kind en ouders wordt besproken waar men tegenaan loopt en waar men wat extra hulp bij kan gebruiken (de hulpvraag). Je kind krijgt begeleiding in het leggen van een goede basis en leert zichzelf ont-wikkelen.
  • Ouder- & Gezinscoaching
    Het gezin is een systeem waar binnen strubbelingen kunnen ontstaan. Als gezin en als ouders is het dan fijn begeleiding of coaching te ontvangen. Het is bijvoorbeeld mogelijk dat je als ouder te maken krijgt met opvoedingsvraagstukken of misschien tegen jezelf aanloopt/ tegen dingen uit het verleden. Ook kan het zijn dat een factor binnen het gezin een grote invloed heeft op het functioneren van de rest of de relaties binnen het gezin. Tijdens de coaching wordt uitgegaan van de hulpvraag en aandacht besteed aan bewustwording en (zelf)redzaamheid.
  • HSP-coaching: Overgevoeligheid of hooggevoeligheid kan voor uitdagingen zorgen en je soms aardig in de weg zitten. Begeleiding op dit gebied is onder andere gericht op bewustwording en (zelf)redzaamheid. Het bied je handvaten om mee verder te gaan. HSP-coaching is er voor kinderen, pubers, adolescenten én volwassenen.

Over KUZZ, Kracht uit Zeven Zonnestralen

In 2012 is Karin J.M. van der Bruggen gestart met haar eigen praktijk. Het is haar missie geworden mensen te helpen, behandelen en adviseren op alle facetten van het Zijn, de mens.

In de praktijk probeert Karin een serene en warme sfeer te creëren zodat haar klanten (zowel kinderen, adolescenten als volwassenen), zoveel mogelijk op hun gemak worden gesteld. De frisse en prikkelarme omgeving zal hier hopelijk aan bijdragen. In gesprek beschikt ze over een empatische en aandachtige houding. Karin biedt u een therapeutisch en actief luisterend oor.


KUZZ, Kracht uit Zeven Zonnestralen

Karin J.M. van der Bruggen

Aldrinstraat 32
5175 XB Loon op Zand

Lid van beroepsvereniging

(Nieuwe Tijds) Kindercoach, hsp-coach, Ouder- en gezinscoaching