Centrum voor Bewust-Zijn - noord-oost Twente

De Binnencirkel
Ootmarsum

De Binnencirkel is een centrum voor Bewust-Zijn, een rustige plek in hartje Ootmarsum, waar je aan activiteiten kunt deelnemen en lessen kunt volgen op het gebied van Lichaam, Geest en Ziel.

De Binnencirkel biedt hiervoor een scala aan activiteiten, waarbij verbinding - ontmoeting - samenwerking - bewustzijn - inzicht - innerlijke kracht en balans sleutelwoorden zijn.
Activiteiten die we hiervoor o.a. aanbieden zijn diverse vormen van yoga, mindfulness, lezingen, Satsangs, klankschaalconcerten, meditaties, filmavonden, mantra-zang- en dansworkshops…
De diversiteit van de activiteiten zijn oneindig, even als het universum zelf…

Velen verlangen ernaar om met gelijkgestemden samen te komen en de verdieping in te gaan.

We heten je daarin van harte welkom in onze Binnencirkel.

Over De Binnencirkel

In 2018 krijgen Gerard en Siny de mogelijkheid om het pand aan de Walstraat 2 te kopen. Na overleg met Renée is de bestemming voor het historische pandje snel gevonden. Haar droom om een Bewustzijnscentrum in Ootmarsum te creëren lijkt werkelijkheid te worden. Plannen worden gesmeed, afspraken gemaakt en in september 2019 start Gerard samen met een deskundig bouwteam en na een intensieve voorbereiding, met de grondige verbouwing van het pand.

Het historische pandje  ondergaat een ware metamorfose met behoud van authenticiteit van het pand en aangepast aan eigentijdse en energiezuinige eisen.

Siny weet met hart en ziel een  smaakvolle interieur te creëren, waardoor er een warm, sfeervol en multifunctioneel ontmoetingscentrum ontstaat.

In januari 2020 komt Danny op ons pad en vanuit eenzelfde “bewustzijns-missie” komt hij het team versterken met zijn brede ICT  kennis en ervaring.

In maart 2020 kan de Binnencirkel  van start gaan met een klein,  enthousiast  team en een diversiteit aan ervaringen en kwaliteiten.


De Binnencirkel

Renée Veelers

Walstraat 2
7631 ET Ootmarsum

Centrum voor Bewust-Zijn - noord-oost Twente

Wat doe ik nog meer?

Yoga
Volop Yoga - Live online yogales voor plussize vrouwen
Culemborg
Plus-size vrouwen volgen yogales bij Volop Yoga. Op woensdagavond en vrijdagochtend doe je live online mee vanuit je eigen huis. Maak ruimte voor jouw rondingen met yoga: leer de houdingen aanpassen aan jouw lijf en kom thuis bij jezelf.
Regressie- en reïncarnatietherapie
Touch for growth| Ik open de deurtjes naar jouw onderbewuste
Westerlee
Wil jij weten hoe het komt dat je steeds tegen hetzelfde aanloopt in je leven? Dan is er misschien ooit iets gebeurd, dat jou nu nog belemmert, zonder dat je je daar bewust van bent. Regressietherapie kan je helpen erachter te komen wat dat is.
Coaching - Lifecoaching
Transpersoonlijke Coaching: Inspirational Communication Unlimited
Hoogland
Wij bieden ervaringsgerichte workshops, coaching en opleiding aan, op alle belangrijke levensgebieden: persoonlijke ontwikkeling, relaties, werk en financiën, je gezin en familie.
Fysiotherapie
Fysio Holistic Lisse - Fysiotherapie en stressreductie - “Goede zorg met hart voor de patiënt”
Lisse
De praktijk richt zich, op holistische wijze, op fysiotherapie en spanningsklachten (uit bijv. privé situatie, werk, school(examen), (top)sporten, gewichtsbeheersing, slaapproblemen, chronische (pijn)klachten, hyperventilatie- en burnout klachten).
Familie- en systeemopstellingen
Touch for growth | ik help je voelen wat je lichaam te vertellen heeft
Westerlee
Gaat het in jouw leven niet zoals je zou willen? Blijf je steken in bepaalde patronen? Wil je je vrijer en blijer voelen? Samen kijken we waar dat vandaan komt, welke overtuigingen jij als kind of in vorige levens gemaakt hebt en transformeren ze.