Meditatie & persoonlijke ontwikkeling

Brahma Kumaris Spirituele Academie Den Haag
Den Haag

Spiritualiteit in de praktijk

Brahma Kumaris Spirituele Academie Den Haag biedt cursussen en workshops aan - inclusief begeleide meditatie - over alledaagse thema's vanuit een spirituele invalshoek. Door hiervan kennis te nemen en praktisch mee aan de slag te gaan, kom je lichter, sterker en evenwichtiger in het leven te staan. Programma's en meditaties zijn online te volgen en tevens live op afspraak.

Door het onderzoeken en ontdekken van de meest fundamentele vraag van allemaal, "Wie ben ik?", ontwikkel je een gevoel van meesterschap waardoor je meer grip krijgt op je leven. Het laat je zien hoe je verantwoordelijkheid kunt nemen voor de kwaliteit van je eigen gedachten, gevoelens en handelingen, wat zijn weerslag heeft op de kwaliteit van je leven en relaties. Het spirituele bewustzijn verdiept zich waardoor je je kunt vrijmaken van oude overtuigingen.

Zielsbewustzijn is de basis van onze lessen.
Het is een eenvoudige oefening om je zo vaak mogelijk te herinneren een levend, bewust wezen van licht te zijn, in een fysiek lichaam. Ik ben niet het lichaam, ik ben de ziel, het levende licht vanbinnen. Mijn natuurlijke, oorspronkelijke kwaliteiten zijn vrede en liefde.

Over Brahma Kumaris Spirituele Academie Den Haag

 

 


 

 


Brahma Kumaris Spirituele Academie Den Haag

Zeestraat 50
2518AB Den Haag

Meditatie & persoonlijke ontwikkeling