Over het netwerk bewusttwente.nl

Het is heerlijk te merken dat de ontwikkeling van netwerk Bewust Twente goed gaat, er is een fijne sfeer en de netwerkbijeenkomsten worden goed bezocht. Er is betrokkenheid, verbondenheid en enthousiasme in het delen van wie we zijn en wat we aanbieden. We gingen in februari 2014 met het netwerk online met 20 leden, eind 2016 waren 76 leden aangesloten. En de ontwikkeling gaat verder, niet alleen in Twente maar ook in de andere regionale netwerken van Bewust Netwerk.

Meer over Gonny Dubbink

Als dienstverlener en veelzijdig mens ben ik heel actief en ontmoet ik veel mensen. Ik voel me een echte verbinder en word heel blij als mensen met elkaar in contact komen en er beide iets aan hebben.

Mijn creatieve geest gebruik ik graag voor praktische zaken, voor treffende teksten en voor mijn hobby fotografie.

Sinds mijn adolescentie ben ik met persoonlijke ontwikkeling bezig en heb verschillende opleidingen gedaan. Zoals Healing & Reading (Mens en Intuïtie, Amersfoort) een opleiding Gestaltbenadering (Bodegraven) en The School for the Work, van Byron Katie (Bad Neuenahr). Een tijdlang ben ik bezig geweest met Een Cursus in Wonderen en momenteel heeft het leven mij op het pad van non-dualiteit en ontwaken gezet.

Heb je een vraag voor mij? Neem contact op


   

"Samen groeien we in verbinding"

Bewust Twente - Gonny Dubbink

Wat mij drijft als coördinator

Op het moment dat ik de website van Bewust Zwolle zag, kreeg ik een blij gevoel EN de gedachte: wat zou het mooi zijn om zo'n netwerk en website in Twente te hebben! 

Daarna groeide mijn enthousiasme snel toen ik ontdekte welke mogelijkheden en ‘nieuwe tijdse’ kansen zich voordoen als je zoveel verschillende inspirerende aanbieders in een levendig netwerk verenigt. Delen is groeien en groeien doet bloeien.

Ik ben een netwerker en een samenwerker, gecombineerd met mijn persoonlijke ontwikkeling  maken dat ik vol voor de ontwikkeling van dit netwerk ga. Ik geniet ervan als de vonk overslaat en ik anderen ook enthousiast zie worden.

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.