Over het netwerk bewustheerenveen.nl

Bewust Heerenveen is een klein maar fijn netwerk. Verbinding wordt steeds meer het sleutelwoord. Uitdaging is om alle thema's van Bewust Leven te integreren en zichtbaar te maken. Dus ook de zorg voor elkaar en voor de aarde. Zo blijven we zoeken naar wegen om de wereld een beetje mooier te maken. 

Vast onderdeel is inmiddels de jaarlijkse energieproeverij. Op de 3e zaterdag van september organiseren we een dag waarbij mensen (gratis) kunnen kennis maken met diverse activiteiten gericht op het versterken van de (levens)energie. Zoals worshops, mini behandelingen, lezingen. 

Meer over Elly Doorduyn

Persoonlijke ontwikkeling en groei is voor mij een levenslang thema. Het heeft mij altijd geïntrigeerd wat mensen, en dus ook mij, bezielt en beweegt. Wat is nog onontdekt, wat vraagt om naar buiten te komen. Met vallen en opstaan blijf ik leren. Sinds 1999 werk ik als zelfstandig professional voor bedrijven en doe ik opdrachten zoals coaching en conflictbemiddeling. In de loop van de tijd zag ik steeds meer hoe de waan van de dag ons dreigt te overspoelen. Hoe lastig het is om dicht bij je zelf te blijven. Hoe moeilijk het is om rust en inspiratie te vinden. Daarom ben ik in 2013 gestart met Inspiratiecentrum Joëlle, waarin ik o.a. Qigong lessen verzorg. 

Heb je een vraag voor mij? Neem contact op


"Ik geloof, ik geloof...........in een mooiere wereld."

Bewust Heerenveen - Elly Doorduyn

Wat mij drijft als coördinator

Ik geloof dat we elkaar hard nodig hebben om een mooiere wereld te scheppen. Een wereld waar liefde en compassie leidraad zijn voor ons denken, handelen, voelen. Bewust Heerenveen is hiervoor een hulpmiddel. Om ondernemers met elkaar te verbinden; om mensen kennis te laten maken met het brede terrein van Bewust Leven. Mijn rol is vooral te faciliteren dat verbindingen tot stand kunnen komen. 

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.