Over het netwerk bewusthaarlemmermeer.nl

Zo fijn om te ervaren dat Bewust Haarlemmermeer echt een platform mag zijn voor inspiratie en verbinding met gelijkgestemden... Fijn dat bewuste ondernemers in de Haarlemmermeer nu nog beter vindbaar en zichtbaar zijn via www.bewusthaarlemmermeer.nl.

Via Bewust Haarlemmermeer maken we verbinding tussen die mensen die hun bedrijf vanuit bezieling voeren en werken aan een bewuste, gezonde en duurzame haarlemmermeer. Door ons te verenigen staan we sterker en kunnen we onze zichtbaarheid vergroten.


Die zichtbaarheid is een belangrijk punt voor ons. We doen immers prachtig werk. En dat mag best gezien worden! Zo kunnen we de 'nuchtere' Haarlemmermeerder een toegankelijk platform bieden met een mooi gevarieerd aanbod op het gebied van gezond, bewust en duurzaam leven. 

Aansluiten bij ons netwerk is voor diegenen die samen met ons zichtbaar willen worden en de Haarlemmermeer nog een stukje mooier willen kleuren. Je bent welkom! 

Meer over Else van Aken

"Bewuste ondernemers in de Haarlemmermeer zichtbaar maken"

Bewust Haarlemmermeer - Else van Aken

Wat mij drijft als coördinator

Ik houd ervan om mensen enthousiast te maken voor iets waar ik zelf erg in geloof. We hebben allemaal de mogelijkheid om de wereld om ons heen een stukje mooier te maken, als we dat willen, en ons daar een beetje voor willen inspannen. Ik doe dat door de rol als coordinator voor Bewust Haarlemmermeer op me te nemen. 

Ik beleef er veel plezier aan om mensen met elkaar in contact te brengen die wat voor elkaar kunnen betekenen; zowel ondernemers onderling als om ondernemers en klanten makkelijker in verbinding met elkaar te brengen. 

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.