Over het netwerk bewustdordrecht.nl

Bewuste ondernemers in de regio Dordrecht in een netwerk. Zij verbinden zich met de andere ondernemers met een duurzame toekomstvisie. Komen makkelijk in contact, inspireren elkaar en helpen elkaar vooruit. Dragen bij aan mooie, leuke en hartverwarmende initiatieven met gedreven ondernemers van Bewust Dordrecht. Helpen mee om de beweging naar een bewuster, duurzamer en gezonder leven te versnellen.

Ondernemers uit Dordrecht, Zwijndrecht, Papendrecht, Hendik-Ido-Ambacht en Sliedrecht die een netwerk vormen, zich als professional inzetten voor de thema's persoonlijke ontwikkeling, gezondheid, welzijn en duurzaamheid. Ondernemers die eenvoudig te vinden zijn op één website en het grote publiek willen bereiken. Dat is het netwerk Bewust Dordrecht.

Meer over Jolanda Baan en Lia van den Berg

Jolanda

Ik woon samen met Hans en onze twee heerlijke zoons in Heerjansdam.

VIAMOVA is de praktijk waar ik werk als holistisch voedingstherpeut. Ik leer mensen vooral weer ontspannen met eten om te gaan onder andere met behulp van mindfulness oefeningen. Daarnaast ben ik als levenscoach ook bezig met het bewust worden van beperkende overtuigingen die je tegenkomt bij veel eetpatronen, maar ook in je relatie of op je werk. Wanneer je leert deze los te laten zul je merken dat het leven een stuk makkelijker wordt!

Lia

Ik werk als Verbeeldend therapeut bij NeCo. Ik richt me op mensen die beperkingen ervaren in hun leven op lichamelijk, psychisch/emotioneel en sociaal gebied. Mijn missie is om mensen zich bewust te laten worden van hun on-beperkte mogelijkheden. Door jezelf en je situatie te accepteren zoals deze is en je richten op wat er mogelijk is wordt het leven een stuk gemakkelijker. Ik doe dit met behulp van creatieve oefeningen, lichaamswerk en visualisaties.

Heb je een vraag voor mij? Neem contact op


"Vanuit bewustwording en respect ontstaat een hele mooie wereld"

Bewust Dordrecht - Jolanda Baan en Lia van den Berg

Wat mij drijft als coördinator

Jolanda

Mijn praktijk was eerst gehuisvest in Barendrecht, maar sinds 2015 in Dordrecht. Omdat ik graag meer ondernemers wilde leren kennen in Dordrecht zocht ik aansluiting bij andere therapeuten. Begin 2016 leerde ik Lia van den Berg kennen, en samen hebben we besloten Bewust Dordrecht vorm te geven. Daarmee is mijn wens bewuste ondernemers te leren kennen en met elkaar in verbinding te brengen realiteit geworden en haal ik er nog meer voldoening uit: Bewuste Ondernemers verbinden en samen proberen de wereld een stukje mooier te maken!

Lia

Ik wil graag samenwerken met ondernemers die, net als ik, bewustzijn, duurzaamheid, persoonlijke groei en gezondheid belangrijk vinden. Daarom ben ik coördinator geworden van Bewust Dordrecht.

Hoe meer ondernemers en consumenten zich bewust worden van het belang van een samenleving waarbij er respect is voor alles wat groeit en bloeit hoe mooier de wereld wordt. Hier lever ik graag een bijdrage aan.

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.