Over het netwerk bewustdordrecht.nl

Bewuste ondernemers in de regio Dordrecht in een netwerk. Zij verbinden zich met de andere ondernemers met een duurzame toekomstvisie. Komen makkelijk in contact, inspireren elkaar en helpen elkaar vooruit. Dragen bij aan mooie, leuke en hartverwarmende initiatieven met gedreven ondernemers van Bewust Dordrecht. Helpen mee om de beweging naar een bewuster, duurzamer en gezonder leven te versnellen.

Ondernemers uit Dordrecht en wijde omgeving die een netwerk vormen, zich als professional inzetten voor de thema's persoonlijke ontwikkeling, gezondheid, welzijn en duurzaamheid. Ondernemers die eenvoudig te vinden zijn op één website en het grote publiek willen bereiken. Dat is het netwerk Bewust Dordrecht.

Meer over Jolanda Baan en Lia van den Berg

Jolanda

Ik woon samen met Hans en onze twee heerlijke zoons in Heerjansdam.

VIAMOVA is de praktijk waar ik werk als holistisch voedingstherpeut. Ik leer emotie-eters weer te voelen waar hun emoties vandaan komen en zodat ze eten niet meer nodig hebben als bliksemafleider. Ook mensen die niets meer "mogen" eten zijn welkom bij mij. We gaan samen aan de slag om eten weer leuk en ontspannen te maken. Weg met de beperkende overtuigingen, weg met de stemmetjes in je hoofd die altijd roepen wat je wel en niet "mag" eten. Want ontspannen eten is ontspannen leven.

Daarnaast werk ik als ontspanningstherapeut en massagetherapeut bij ontspanning-en-massage. Deze praktijk is vooral gericht op ontspanning in hoofd en lijf. 

Lia

Ik werk als Verbeeldend therapeut bij NeCo. Ik richt me op mensen die beperkingen ervaren in hun leven op lichamelijk, psychisch/emotioneel en sociaal gebied. Mijn missie is om mensen zich bewust te laten worden van hun on-beperkte mogelijkheden. Door jezelf en je situatie te accepteren zoals deze is en je richten op wat er mogelijk is wordt het leven een stuk gemakkelijker. Ik doe dit met behulp van creatieve oefeningen, lichaamswerk en visualisaties.

Heb je een vraag voor mij? Neem contact op


"Vanuit bewustwording en respect ontstaat een hele mooie wereld"

Bewust Dordrecht - Jolanda Baan en Lia van den Berg

Wat mij drijft als coördinator

Jolanda

Mijn missie is bewuste ondernemers in Dordrecht en omstreken met elkaar in verbinding brengen, zodat we elkaar kunnen stimuleren en motiveren om nóg bewuster met onze omgeving en met elkaar om te gaan. Het zou mooi zijn als er samenwerkingsverbanden ontstaan tussen onze ondernemers waardoor het bewuste werken nog meer groeit en bloeit en er nog meer consumenten ons kunnen vinden en aansluiten.

Want samen maken we de wereld een stukje mooier!

 

Lia

Ik wil graag samenwerken met ondernemers die, net als ik, bewustzijn, duurzaamheid, persoonlijke groei en gezondheid belangrijk vinden. Daarom ben ik coördinator geworden van Bewust Dordrecht.

Hoe meer ondernemers en consumenten zich bewust worden van het belang van een samenleving waarbij er respect is voor alles wat groeit en bloeit hoe mooier de wereld wordt. Hier lever ik graag een bijdrage aan.

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.