Over het netwerk bewustdeventer.nl

Het netwerk Bewust Deventer is een gezellig netwerk dat groeiende is. De kernwaarden van Bewust Deventer zijn ontmoeten, inspireren, verbinden en samenwerken. Wij zijn bezig om inspiratie te verbinden, iedereen vanuit zijn of haar eigen bezieling. Met gedreven ondernemers van Bewust Deventer organiseren wij mooie, leuke en hartverwarmende initiatieven. Samen dragen we bij om de beweging naar een bewuster, duurzamer en gezonder leven te versnellen.​​

Meer over Karin Spijkerman

Ik woon met mijn man en twee dochters in Deventer. De stad waar ik ben geboren en opgegroeid. Jarenlang heb ik geleefd en gewerkt vanuit mijn hoofd, mijn denken. In 2005 is mijn speurtocht naar mezelf begonnen. Ik zat niet zo lekker in mijn vel en vroeg me af wat ik wilde met mijn leven. In deze periode maakte ik kennis met Reiki, meditatie, aura’s, visualisatie, energetische behandelingen, edelstenen en bloesemremedies. Ik kwam meer in contact met mijn lichaam, met mezelf en met mijn intuïtie.

In 2016 heb ik hiervan mijn werk gemaakt in de vorm van mijn praktijk als energetisch therapeut, Praktijk Aquamarijn. Vanuit een innerlijke behoefte ging ik op zoek naar een netwerk van gelijkgestemden, van mensen die zich ook bezig houden met bewust ZIJN. Dat heb ik gevonden in Bewust Netwerk en, dichterbij huis, dat is wat ik neerzet met Bewust Deventer.

Heb je een vraag voor mij? Neem contact op


 

"Bewuster, duurzamer en gezonder leven geeft veel energie"

Bewust Deventer - Karin Spijkerman

Wat mij drijft als coördinator

Ik wilde me graag aansluiten bij een community om samen met andere bewuste professionals bij te dragen aan gezondheid, betere voeding, persoonlijke ontwikkeling en spiritualiteit. Dat netwerk bleek te bestaan, namelijk Bewust Netwerk. Het regionale netwerk Bewust Deventer was er nog niet.

Net na de zomer van 2016 ben ik gestart om Bewust Deventer van de grond te krijgen als coordinator. In januari 2017 hebben we met een groep van 14 enthousiastelingen de eerste inspiratiebijeenkomst gehouden en sinds maart 2017 zijn we online. Sindsdien groeit het netwerk gestaag verder en sluiten spontaan en op uitnodiging steeds meer gedreven ondernemers zich aan. Ik ben trots op deze groep en ben blij om voor en met hen activiteiten te organiseren op het gebied van persoonlijke groei, welzijn, gezondheid en duurzaamheid.

Voor en met professionals bezig zijn met gezond, duurzaam en plezierig leven in en rond Deventer. Dat maakt me blij en daar krijg ik veel energie van!

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: