Over het netwerk bewustdenhaag.nl

Bewust Den Haag staat voor Samen Groeien. Door verbinding, zichtbaarheid en ontwikkeling van professionals.

Verbinding van diensten, omdat een enkele dienst meer waard wordt wanneer aangesloten op aanvullende disciplines. En verbinding van ons als mensen, elkaar versterkend in het bewustwordingsproces.

Zichtbaarheid online om door publiek gevonden te worden. Maar ook zichtbaarheid door je te laten zien aan collega's. Het vergroten van je eigen netwerk vergroot de reikwijdte voor onze individuele diensten.

Daarnaast biedt Bewust Den Haag ontwikkelingsmogelijkheden door betaalbare trainingen en workshops rondom ondernemerschap aan te bieden aan haar leden.

Meer over Jessica Zwart

Ik heb tien jaar lang als planner, adviseur, projectleider en facilitator voor verschillende organisaties gewerkt. Sinds 2014 zet ik deze vaardigheden in als zelfstandig loopbaan- en bedrijfscoach. Ik help mensen vanuit mijn bedrijf Suiver focussen. Met praktische kennis, persoonlijk inzicht en bedrijfsmatig advies dichterbij zichzelf als professional te komen. Zodat ze vanuit hun kern kunnen doen waarvoor ze gemaakt zijn.

Daarnaast beweeg ik me ook op een spiritueel vlak. Ik pas reading toe en biedt energetische huisreinigingen. Ik heb nu eenmaal een zesde zintuig gekregen waarmee ik dingen kan waarnemen die anderen niet altijd kunnen zien. Niks wazigs aan hoor. Ik maak het praktisch en stof gewoon een huis energetisch af :). En een reading? Het is voor mij een feest om in iemands aura te mogen speuren, om iemand écht te mogen zien. Op zoek naar 'oh ja's' en beginpuntjes voor je verdere ontwikkeling.

Heb je een vraag voor mij? Neem contact op


 

"Als jij doet wat werkelijk bij je past, krijgen wij het beste van jou"

Bewust Denhaag - Jessica Zwart

Wat mij drijft als coördinator

Ik wil vanuit mijn diepste zijn, bijdragen aan levensgeluk. En ik geloof dat je gelukkiger wordt als je dichter bij je eigen essentie komt. En als jij dichterbij je eigen essentie komt, wordt niet alleen jij daar gelukkiger van maar krijgt je omgeving ook het beste van jou. Soms is hier een bewustwordingsproces voor nodig. Er zijn heel veel vakspecialisten die ons hierin kunnen ondersteunen. Vele vormen en ingangen om dichter bij jezelf te komen.

Vanuit mijn rol als coördinator van het netwerk, wil ik eraan bijdragen deze vakspecialisten in een zichtbare en zonnige kracht te zien. Want als zij stralen, worden ze gevonden en kunnen ze doen waar ze goed in zijn. Jou en mij helpen bewuster te worden.

Daarom organiseer ik samen met leden uit het netwerk, bijeenkomsten om elkaar te leren kennen en trainingen om te ontwikkelingen. Daarnaast faciliteer ik als coördinator (uiteraard) ook de online zichtbaarheid.

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.