Over het netwerk bewustamstelland.nl

De aanleiding om professionals te helpen om datgene te doen waar zij goed in zijn, begon met het organiseren van de Open Coffee's in Amstelveen met Fleur Hoffman. Tijdens deze netwerkbijeenkomsten ervaarde ik heel veel enthousiasme en gedrevenheid bij de ondernemers. Zij willen hun persoonlijke ervaringen en kennis maar al te graag overbrengen op het grote publiek. Bewust Amstelland biedt de toegang om dat publiek te bereiken. Zowel online als offline zorg ik voor meer bekendheid, zichtbaarheid en een betere vindbaarheid van het platform Bewust Amstelland en haar ondernemers, zodat de ondernemers zich kunnen richten op datgene waar zij goed in zijn en waar hun hart ligt.

Meer over Anne Marie van Leent

Als 18-jarige ben ik mijn loopbaan bij de politie gestart. Rond mijn 50ste heb ik afscheid genomen van de politieorganisatie en heb ik gekozen voor het ondernemerschap. Als Versneller van Duurzame en Sociale Innovatie heb ik sindsdien diverse projecten geïnitieerd of vooruit geholpen.

Heb je een vraag voor mij? Neem contact op


   

"De wereld leuker, mooier, gezonder, socialer en duurzamer maken."

Bewust Amstelland - Anne Marie van Leent

Wat mij drijft als coördinator

In oktober 2015 ben ik gestart als coördinator en inspirator van Bewust Amstelland. Het netwerk voor een duurzamer, gezonder en plezieriger samenleving. In mijn rol als coördinator, inspirator zorg ik dat de lokale ondernemers bekender en zichtbaarder worden en daardoor meer klanten kunnen bedienen, zodat de ondernemers datgene kunnen doen waar zij goed in zijn, hun passie!

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: