Over het netwerk bewustachterhoek.nl

Het motto van het netwerk van bewuste ondernemers en professionals in de Achterhoek is: 'delen = vermenigvuldigen'. Omdat we er van overtuigd zijn dat, als je je kennis en ervaring deelt, dit goed is voor jou en voor de ander!

De aangesloten aanbieders, nu ongeveer 120, zoeken elkaar graag op om elkaar te inspireren en verder te helpen. Iedere maand is er sowieso een bijeenkomst voor de aanbieders en voor belangstellende professionals die graag kennis willen maken met het netwerk.

Daarnaast werken veel aanbieders in verschillende werkgroepen samen aan het meer bekendmaken van Bewust Achterhoek. Zodat iedereen in de Achterhoek die graag gezond, duurzaam en bewust wil leven uiteindelijk weet dat je op de website van Bewust Achterhoek kundige en ervaren ondernemers en professionals op het gebied van persoonlijke groei, (complementaire) gezondheid, welzijn en duurzaamheid kunt vinden.

Ook versturen we iedere twee weken een inspirerende nieuwsbrief aan onze meer dan 1200 abonnees, met waardevolle informatie, leuke blogs en het agenda overzicht.

Kortom, Bewust Achterhoek bruist!

Meer over Athilde Whyte

In 2007 besloot ik om mijn eigen bedrijf te starten als zelfstandig ondernemer. Ik wilde geen 9 tot 5 baan meer, maar juist zelf bepalen hoe mijn dagen eruit zouden zien. En in welk tempo, en op welke momenten, ik zou werken.

Ik richtte me op zelfstandig professionals en ondernemers. Ik vind hen namelijk hele leuke mensen. Ze hebben lef (anders waren ze niet voor zichzelf begonnen) en zijn meestal erg creatief. Maar om me heen zie ik dat veel van hen ondernemen niet heel makkelijk vinden. Ze werken hard om iets te bereiken met hun bedrijf of praktijk en verliezen vaak het plezier in het ondernemen als dingen moeizaam gaan.

Graag inspireer en help ik daarom deze groep ondernemers om hun bewustzijn te vergroten, zodat ze kunnen groeien als ondernemer, met veel plezier hun bedrijf of praktijk runnen en veel klanten verder kunnen helpen.

Dit doe ik als coördinator van Bewust Achterhoek. En daarnaast organiseer ik, vanuit mijn eigen coachingspraktijk, trainingen en workshops voor zelfstandig professionals.

Heb je een vraag voor mij? Neem contact op


 

"Samen zijn we meer!"

Bewust Achterhoek - Athilde Whyte

Wat mij drijft als coördinator

De afgelopen jaren heb ik mij als coördinator met hart en ziel ingezet voor Bewust Achterhoek. Ik heb namelijk twee wensen...

Allereerst zou ik heel graag zien dat mensen om mij heen met meer plezier, ontspanning en voldoening in het leven staan. We kennen allemaal onze ups en downs. En voor velen - en ook voor mij - is het niet altijd simpel hiermee om te gaan.

Terwijl het ook anders kan! Want het is mogelijk om minder stress te ervaren. Je goed te voelen. En te leren omgaan met de tegenslagen in het leven.

Daarom wil ik zo graag dat de mensen in de Achterhoek ook leren en ervaren hoe je meer ontspannen kunt zijn en je je vitaler kunt voelen. De aanbieders van Bewust Achterhoek kunnen ons hierbij inspireren en verder helpen.

Mijn andere wens is om zelfstandig professionals beter zichtbaar te maken. Want zij oefenen met veel liefde en kennis hun vak uit maar weten vaak niet zo goed hoe ze in contact kunnen komen met hun klanten.

Daar help ik ze mee door ze zichtbaar te maken via de website van Bewust Achterhoek, de nieuwsbrieven, social media èn activiteiten in de Achterhoek.

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.