Persoonlijke groei Zelfrealisatie

Holistische coaching en therapie & Reiki
Zwolle

We zoeken samen naar je diepgewortelde overtuigingen, je conditioneringen, je niet-helpende gedachten. We gaan naar de kern en ontwortelen dat wat je energie blokkeert. Dat kunnen kleine blokkades zijn of grotere trauma's. Daarnaast buigen we je gedachten om en leer je jezelf echt kennen. Zo ontdek je ook wat je leuk vindt. 

Je kunt bij mij terecht voor diepgaande transformatiesessies (diepgaande blokkades/trauma's), voor meer inzicht in je obstakels, het dichter bij je gevoel komen en vanuit je hart te leren leven. Daarnaast bied ik ook het Lichter Leven programma van Bridgeman (bridgeman) aan. Een levenveranderd programma voor iedereen die wel anders wíl, maar het niet zelf lukt. 

 

Biografie / Over Tanja Bouman

Mijn naam is Tanja, moeder en co-ouder van een zoon. Ik ben opgeleid tot holistisch coach en transformatiecoach. Je kunt bij mij terecht voor kortlopende trajecten waarin we specifieke, diepgaande blokkades en trauma's helen. Mijn missie is om anderen in hun kracht van hun leven te zetten. Wat is dat dan? Dat is voor iedereen uniek! En hoe kom je daar? Dat hangt er vanaf wat jij meebrengt en nodig hebt! Ik kijk niet alleen wat jij in woorden mij verteld, maar mijn intuïtie speelt ook een belangrijke rol.  

Wil je meer weten? Ga dan naar mijn website ikbenvry. Je kunt mij ook een bericht sturen via tanjaikbenvry of bellen via +31618527247.

Ik ontmoet je graag! 

Vry - praktijk voor holistische coaching, therapie en Reiki
Tanja Bouman

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: