Persoonlijke groei Healing en reading

Healing en Zielstekeningen
Zwolle

 

Verlang jij er naar om je energie weer voluit voor jezelf te laten stromen?
Wil je inzicht in jouw reactie op de wereld om je heen?
Heb je het nodig om eens goed voor jezelf te zorgen? 

Als je gevoelig bent en als je voelt dat er iets anders moet, en allerlei (fysieke en emotionele) signalen krijgt. Hoe kun je naar je intuitie luisteren en terug bij jezelf komen? 

In een Essentie Healing sessie leid ik je naar je essentie. Met mijn handen voel ik in je auraveld hoe je energie stroomt. Je eigen helende kracht wordt aangesproken. Ik Read waar in je energiesysteem de energie niet lekker doorstroomt en spiegel terug wat je diep van binnen zelf al weet. Zo kun je een nieuwe stap zetten, of juist een stapje terug. Een Healingsessie geeft rust en helderheid om te reflecteren. 

Met mijn Zielstekeningen stem ik me af op je essentie, voor een beeld dat jou ondersteunt. Ik geef een duiding bij de symboliek (zoals krachtdieren), kleuren en geometrische vormen. Daarnaast heeft de tekening een helend effect. Hij werpt licht op jouw unieke talenten, brengt de elementen in je leven naar voren die in balans mogen komen en geeft overzicht. Een liefdevol cadeau aan jezelf en reminder van jouw schoonheid en potentie.

Ook bied ik afgestemde channelings, Healing workshops, en Negenvoudige Healing (met Human Design, karmahealing en Enneagram) om alles op te ruimen wat jouw authentieke expressie in de weg staat, waardoor je jezelf diep kunt leren kennen. 

Mayasana
Roos Stokkel

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.