Persoonlijke groei Coaching - Diverse Coaching

Individuele coaching - lichaams- en ervaringsgericht - stiltewandeling & stilteretraites
Zwolle

Individuele coaching:

We denken vaak heel wat af en raken verstrikt. Ik nodig je uit het denken te staken en te vertrouwen op de antwoorden die dan komen. Vanuit je lichaam, je hart en je binnenste. Die zijn vaak verrassend, ontroerend, helder en direct.

Je bent welkom met concrete vragen op het gebied van prive en werk, maar ook met vage klachten, steeds terugkerende gevoelens of gewoontes (soms ondanks jarenlange ontwikkeling en begeleiding), dieper gaande bewustwordingsprocessen. 

Stilte ochtenden aan de IJssel 

Een terugkerend moment van stilte en bezinning, buiten in de natuur. Om op te laden, te genieten en je te verwonderen over de schoonheid van de seizoenen.

Meditatie, stiltewandeling, reflectie op het organisch ritme van de seizoenen en hoe dit een leidraad kan zijn in je dagelijks leven. 

Start zo 3 maart 2019 10-12 uur Stiltegebied de Tichelgaten, Herxen 

Stilteretraites

Drie dagen in stilte, op een schitterende plek in de natuur. Niets hoeven en alle tijd en ruimte voor jou. Begeleiding, meditaties indien gewenst. Maximaal 10 mensen.

22-24 maart  2019 (nog 3 plekken vrij), 25-27 oktober 2019 

Studiegroepen Tafel van Thomas

Oeroude mystieke teksten bestuderen en beleven met een open blik zonder dogma. Verdiepend en verrassend. Blikverruimend en origineel. 

Start wo 27 februari en vr 15 maart 2019 (beide groepen zijn VOL).  Meer info op tafelvanthomas

Biografie / Over Mitzi Gras

Ik ben afgestudeerd als Medisch bioloog en Cultureel Antropoloog. Na een aantal jaren als onderzoeker en als docent te hebben gewerkt, startte ik bijna 20 jaar geleden mijn praktijk om mensen te begeleiden bij hun persoonlijke ontwikkeling.

Ik heb verschillende opleidingen gedaan bij het ITIP (Instituut voor Toegepaste Integrale Psychologie) en heb daar 13 jaar gewerkt als docent/opleider in de opleidingen en in organisaties. Ik ben geschoold in lichaamswerk, in werken met dromen en symboliek, psychodrama, opstellingen, creatieve werkvormen en subtiel lichaamsgericht begeleiden van trauma.

Ik ben er goed in om met lichtheid en humor de diepte in te gaan. En om een veilige bedding te creƫren waarin alles mag zijn en aangekeken kan worden.

Mitzi Gras training en coaching
Mitzi Gras

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.