Persoonlijke groei Coaching - Lifecoaching

Dat heb ik nou altijd - coaching en EFT (emotional Freedom Techniques)
Zwolle

Heb je behoefte aan rust in je hoofd en in je leven? Ben je moe en gespannen? Heb je last van emotionele of fysieke pijn? Leer technieken om tot rust te komen en lichter te leven. Onderzoek je patronen, ruim je ballast op en krijg nieuwe energie!

Heb je het gevoel dat je vastloopt in je leven? Ben je bang voor wat anderen van je vinden of keur jij jezelf af? Stop jij je gevoelens weg door hard te werken, alcohol te drinken of anderszins? Leer te vertrouwen op je eigen kracht, durf je te uiten, accepteer en waardeer jezelf en leef 100%!

Heb je het gevoel dat je anders bent dan anderen? Stem jij je af op de ander en doe je snel teveel? Heb je regelmatig behoefte aan tijd voor jezelf en ben je graag in de natuur? Misschien ben je hoogsensitief of hoogbegaafd. Ik kan jou helpen je eigenheid te leren waarderen en met je gevoeligheden om te gaan.

Eén van de technieken die ik in mijn coaching gebruik is EFT, Emotional Freedom Techniques. Het is een snelle en doeltreffende manier om spanningen of negatieve emoties te laten zakken. Daarbij gaan we je terugkerende patronen ontmantelen zodat je duurzame veranderingen op gang kunt brengen.

Kom gratis en vrijblijvend langs voor een oriënterend gesprek, of bel via Skype. Het maakt dus niet uit waar je woont. Schrijf je graag van je af, dat kan ook, via email. Kijk voor meer info op mijn website.

Biografie / Over Aafke de Vries

Ik ervaar het als rijkdom dat ik mensen mag begeleiden op hun levenspad. Ik doe het met veel plezier en ik krijg er vaak veel energie van. Ik geloof dat de mogelijkheden en unieke talenten van ieder mens al aanwezig zijn. Soms heb je alleen even iemand nodig die jou helpt ze te vinden.

Wat je van mij kunt verwachten is een gelijkwaardige en nieuwsgierige houding. Ik ben enthousiast, doortastend en soms ook confronterend. Ik geloof in mensen en ben altijd op zoek naar de uniciteit van iemand. Ik motiveer je om te zoeken naar je eigen antwoorden maar ik laat je niet zwemmen. In de loop van mijn leven ben ik erachter gekomen dat ik hoogsensitief ben. Voor de (hoogsensitieve) mensen die bij me komen is het vaak fijn zijn dat ze merken dat ze door mij worden begrepen en niet worden veroordeeld.

Voordat ik met mijn eigen praktijk begon heb ik verschillende opleidingen gevolgd en ervaring opgedaan op werkplekken met uiteenlopende doelgroepen. Ik ben hoboïst en muziektherapeut en ik heb opleidingen gevolgd op het gebied van schematherapie, EFT, coaching, mindfulness, meditatie, ademhaling, voeding, hoogsensitiviteit, spiritualiteit en behandeling met frequenties (fonoforese). Sinds 11 jaar ben ik werkzaam bij Dimence als muziektherapeut in de verslavingszorg en de psychotherapeutische behandeling voor mensen met persoonlijkheidsstoornissen.

Dathebiknoualtijd
Aafke de Vries

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.