Persoonlijke groei Coaching - Diverse Coaching

Voluit leven
Zwolle

Ontwar je emoties en leef je leven voluit!

Ervaar je problemen in het dagelijks functioneren, het werk of in de relatie met anderen? 
Bijvoorbeeld omdat je onzeker bent terwijl dat niet nodig is, somber bent en/of kampt met depressieve gevoelens, steeds blijft hangen in irritatie of boosheid, veel te veel stress hebt, kampt met fysieke (stress gerelateerde) klachten zoals hoofdpijn of migraine of kunt u maar niet stoppen met roken of te veel eten? 

Ik werk als opgeleid PRI-coach met een concrete methodiek genaamd Past Reality Integration om je te helpen bewust te worden van deze negatieve belemmerende gedachten, gevoelens of gedragingen. Het is een automatisch overlevingsmechanisme dat ons heeft helpen beschermen toen we dat nodig hadden als kind, maar wat ons als volwassene onnodig doet lijden. PRI helpt je bewust te worden waarom we dit doen en wat we kunnen doen om voluit te kunnen leven zonder al deze nare belemmerende (oude)overlevingspatronen.   Dit maakt voor jezelf en jouw omgeving een wereld van verschil! Voor meer informatie zie: prionline

Biografie / Over Jolanda Klaassen

Ik heb al meer dan 20 jaar ervaring als coach en ben na het volgen en afronden van de erkende opleiding voor PRI therapeut werkzaam als PRI therapeut en coach. Ik heb juist door persoonlijke ervaring, maar ook door het werk met vele cliƫnten met uiteenlopende vraagstukken (van relationele problemen tot meer werkgerelateerd) gezien hoe belangrijk het is dat iemand leert begrijpen WAAROM we geneigd zijn bepaald gedrag te blijven hanteren, bepaalde gedachtenpatronen zo hardnekkig zijn enz. En vervolgens leren HOE je hier dan mee aan de slag kan om jezelf er van te bevrijden. PRI is mijns inziens een unieke methode die werkt met inzicht, veranderen van gedrag en gevoel (wat is eigenlijk de bron van ons probleem) en leert je in het hier en nu meer onbelast en voluit te gaan leven! Ik ben dankbaar dat ik deze methode aan mensen kan leren! PRI werkt echt! Voor wie wil weten hoe het werkt maak vrijblijvend een kennismakingsafspraak!

Vitalis Praktijk voor Persoonlijke Ontwikkeling
Jolanda Klaassen

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.