Persoonlijke groei Lichaamsgerichte Therapie

Lichaamsgerichte therapie, Innerlijk Kind werk, Traumatherapie, Klankmassage
Zalk

Energie in beweging

Ooit heeft iemand tegen mij gezegd: "als jij spreekt over lichaamswerk, innerlijk kindwerk, gaan je ogen twinkelen". Deze twinkeling is voor mij een metafoor voor mijn passie.

Lang gedacht dat de weg die ik bewandelde niet mijn eigen weg was, maar een weg waartoe ik werd gedwongen. Achteraf wel nodig om te ontdekken dat ik zelf in staat ben de kwaliteit van mijn leven te veranderen. Dat ik zelf een keuze heb en uiteindelijk mijn eigen weg kan gaan. De grootste ontdekking hierin is de weg naar binnen. Via mijn lichaam, via mijn hart, voor mij de weg naar huis.

 

Her-inneren

Lichaamswerk in combinatie met werkvormen zoals innerlijk kind, energetisch werk en klankschalen, heeft mijn hart geopend. Het heeft ervoor gezorgd dat ik innerlijke rust, ruimte, waardering en liefde voor mezelf kan ervaren. Ik heb mezelf weer leren her-inneren.

 

Je ware zelf kun je misschien vergeten zijn, maar het is niet verdwenen!

Ieder mens kan zijn eigen weg vinden. Ieder mens is uniek. Elk lichaam is uniek en heeft een eigen benadering nodig. Door het geven van individuele sessies, workshops/cursussen wil ik de mogelijkheid bieden je te laten ervaren wat meer energie of een ander soort beweging je kan brengen. Dit alles met liefde en respect voor jouw beweging en voor jouw weg.

 

Elly Jhari van Wieren

Ik ben geboren in Friesland (1967) en nu wonend en praktijkhoudend in Zalk, een mooi dorpje nabij Zwolle en Kampen. Ik ben getrouwd en moeder van 2 prachtige kinderen.

 

Energie in Beweging
Elly Jhari van Wieren

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: