Gezondheid Opleiding en Training

RefleX Natuurlijk (w)eten
Zwolle

Natuurgeneeswijzen gaan ervan uit dat gezondheid een toestand is van lichamelijk, geestelijk en sociaal welzijn, een dynamisch evenwicht van de gehele persoon, het holistische principe. Ieder mens wil in de kern gezond, gelukkig en in balans zijn. Als dat (even) niet lukt kan een natuurgeneeskundig consult helpen dit evenwicht weer terug te vinden. Na een anamnese wordt het behandelplan gemaakt en besproken.

In de praktijk werk ik met diverse werkvormen. Bioresonantie, elektro acupunctuur, het voedingprogramma RefleX Natuurlijk (w)eten gebaseerd op de orthomoleculaire voedingsleer, voetreflex plus therapie (Chinese en Westerse voetreflex), spatadertherapie, massagetherapie, dorn therapie. Neem gerust contact op om te informeren of ik wat voor jouw kan betekenen.

Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging VBAG waardoor de behandelingen afhankelijk van uw persoonlijke aanvullende verzekering worden vergoedt.

Daarnaast zijn er voor bedrijven diverse mogelijkheden om uw medewerkers te begeleiden, te ondersteunen of te informeren omtrent gezondheid. Dat kan bijvoorbeeld door begeleiding bij overgewicht, diverse lezingen omtrent gezonde voeding, stoelmassages op locatie. Mogelijkheden worden op maat ontwikkeld.

Cursussen:
Dagcursus Chinese en Westerse voetreflex.
Driedaagse cursus westerse en Chinese voetreflex bij overgewicht.  Geaccrediteerd door de KTNO
Zevendaagse cursus Chinese en westerse voetreflex. Geaccrediteerd door de KTNO.
RefleX Natuurlijk (W)eten. Gezond(er) wroden en afvallen.
Kijk voor de datums op mijn website.

Biografie / Over Celien van Dalen

Welkom bij RefleX-Zwolle. Mijn naam is Celien van Dalen, natuurgeneeskundig therapeut. In mijn praktijk begeleid ik u graag naar optimale gezondheid. hiervoor maak ik gebruik van diverse behandelmethodieken als bioresonantie, elektro-acupunctuur, voetreflex plus, oor-acupunctuur, spatadertherapie en het voedingsprogramma RefleX Natuurlijjk (w)eten. U kunt bij mij terecht voor diverse klachten en voeding- en leefstijlverandering.

Ook verzorg ik regelmatig cursussen.

Cursus RefleX Natuurlijk (w)eten. Een cursus van 9 avonden. Gezond(er) worden en afvallen. U leert veel over wat de kracht van voeding doet voor uw gezondheid.

Coachcursus RefleX Natuurlijk (w)eten. voor coaches, Gewichtsconsulenten, therapeuten. Hier leer je te werken met het voedingsprogramma RefleX Natuurlijk (w)eten in je eigen praktijk. Zo leer je de kracht van voeding in te zetten bij je huidige behandeling en maak je deze nog effectiever voor je client en geef je je praktijk een boost. KTNO geaccrediteerd.

Driedaagse cursus westerse en Chinese voetreflex. voor coaches, gewicht consulenten en therapeuten die mensen begeleiden met overgewicht en / of spijsverteringsproblemen. KTNO geaccrediteerd.

Dagcursus westerse en Chinese voetreflex. Voor iedereen toegankelijk.

RefleX-Zwolle
Celien van Dalen

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: