Persoonlijke groei Energetisch werk

Reconnective Healing en Reconnection
Zwolle

Reconnective Healing brengt heling op lichamelijk, geestelijk, emotioneel of spiritueel niveau. Hoe het precies werkt weten we niet. Wat we er van wel van weten is dat er een verbinding gemaakt wordt tussen de energiebanen van de aarde en het universum met de energiebanen van ons lichaam en wie we ten diepste zijn. Hierdoor kun je ervaren dat je op een andere manier in het leven staat, op een andere manier iets beleefd, naar iets kijkt, dingen anders doet. Ook lichamelijk kan Reconnective Healing je verandering brengen omdat het zelf herstellend vermogen van je lichaam wordt geactiveerd. Het is een krachtige manier om lichaam en geest te helen, het lichaam weer in evenwicht te brengen en een gezondere, bewustere en meer ontspannen levensstijl te creëren.

Wat er bij jou zal gebeuren is niet van te voren te zeggen. Dat er iets gebeurt wel. Dit kan zijn dat je tijdens de sessie iets ervaart of pas daarna. Iedereen ervaart iets op enige manier. [if gte mso 9]> [endif]

Voor wie: Als je je lichamelijk niet goed of prettig voelt, op zoek bent naar balans, op zoek bent naar heling, je onzeker voelt, je hooggevoelig bent, je een mooie ervaring wilt hebben, gewoon eens een Reconnective Healing wilt ervaren.

Naast Reconnective Healing geef ik ook de Reconnection. Dit is voor iedereen een levensveranderende ervarting.
 

Het Helende Ritme
Lieke Winkler Prins

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.