Persoonlijke groei Coaching - Lifecoaching

Het Transformatiespel
Zwolle

Het Transformatiespel helpt je bij het verkrijgen van inzicht of bewustzijn over iets waar je tegen aan loopt of een persoonlijke vraag waar je mee zit. Je krijgt, op een ander manier dan je waarschijnlijk gewend bent, antwoord op vragen die je jezelf stelt,  over ontplooiingsrichtingen die je zoekt of oplossingen voor problemen waar je mee zit. Het is een krachtig en diepgaand middel. Mee doen aan een workshop het Transformatiespel helpt je ook om in contact te komen met je zielskwaliteiten.

Het Transformatiespel gaat er vanuit dat iedereen alle antwoorden bij zich draagt. Door een blokkade, blinde vlek of belemmering kom je hier niet bij. Tijdens de workshop zijn we met max. 6 deelnemers. Iedereen bewandelt het eigen levenspad en komt zo tot inzichten door het onderzoeken en het geven van betekenis aan de gebeurtenissen die naar voren komen. Je kunt situaties tegenkomen herkenbaar uit je dagelijks leven. Hier open, eerlijk op diepere lagen naar kijken zal je helpen te ontdekken wat voor jou belangrijk, moeilijk en uitdagend hierin is en wat je kunt veranderen. Je verkrijgt inzicht in belemmeringen die je tegenkomt. 

Waar jij een antwoord op wilt hebben is je speldoel en focus tijdens het Transformatiespel. Dit kan gaan over een werksituatie, relatie, familie, leren nee zeggen, financiën, je kwaliteiten, een valkuil of iets heel anders waar je mee zit. Belangrijk is dat je hier inzicht in wilt krijgen en hier iets aan wilt doen.

Een krachtige manier om inzicht in jezelf te verkrijgen.

Het Helende Ritme
Lieke Winkler Prins

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.