Persoonlijke groei Energetisch werk

Änimitta
De Wijk

Sinds 1990 werk ik als energetisch therapeut, waarbij voor mij voorop staat dat ieder mens het zelfgenezend vermogen kan activeren, daar help ik dan bij.
Door diepgaand te onderzoeken waaraan de problematiek ten grondslag ligt kun je helen en transformeren. D.m.v. heldervoelendheid en helderziendheid achterhalen we de grondslag van de situatie, de belemmerende kracht waardoor je je heel vervelend kunt voelen
Er zijn fases in het helingsproces. Eerst de toegankelijkheid versterken (body-mind scan en magnetiseren) je lichaam kan zich instellen op herstel (het zachter maken). Waarna de verdieping plaatsvindt en de belemmerende kracht geneutraliseerd wordt (inzicht en heling). Als deze fase je diepste innerlijk bereikt heeft kan transformatie plaatsvinden (omzetten van negatief naar positief). Je hebt meer inzicht in wie je werkelijk bent, het leven kan weer geleefd worden!


Als je aan de oppervlakte van het denken blijft
is het lastig te zien dat zelfs de meest onschuldige gedachte
ergens in de diepte van het zelfbehoud verbonden is
met je verdedigingssytsteem.
bron: Inzicht , wegen van radicaal zelfonderzoek, mei 2010

Je krijgt er wel veel voor terug: een andere manier van tegen het leven aankijken, het geluksgevoel terug krijgen, gezonder worden, je natuurlijke talenten ontplooien, betere communicatie-inzichten verwerven (en dus ook in de praktijk kunnen brengen). Eenvoudigweg: het leven wordt gemakkelijker en vooral leuker!

Om het zelfgenezend vermogen te activeren gebruik ik de techniek van BleuEnergy, magnetiseren, zuiveren van het energieveld van entiteiten, parasieten e.d. met Violette Vuur en de Kosmische liefdeskracht.. 

Animitta Energetische Praktijk voor Transformatie
Terry Albers

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.