Persoonlijke groei Coaching - Lifecoaching

Minder stress en meer ENERGIE! Buitencoaching voor persoonlijke ontwikkeling bij stress- en burn-out
De Lier

Minder stress en meer ENERGIE en PLEZIER in je leven!

GezondeKracht coaching geeft inzicht in wat bij jou stress veroorzaakt en maakt patronen duidelijk. Samen gaan we op pad om de oorzaken van jouw stress te onderzoeken. Door inzicht te krijgen in jouw persoonskenmerken, werk- en privé balans, leefgewoonten en gedachtepatronen krijg jij grip op je stress en weer regie op je leven. Je leert hoe stress in je lichaam en je brein werkt en welke gedragsverandering jou helpt om weer ontspannen en vol energie in het leven te staan. Buitencoaching zet jou fysiek en mentaal in beweging en je gaat ervaren hoe de natuur jou helpt. Met Mindfulness en ademoefeningen trainen we aandacht in het NU en dit helpt jou op weg naar meer bewust ZIJN. Je ontdekt wat jij nodig hebt om puur jezelf te zijn en je eigen koers te gaan.

Resultaten van stress- en burn-out coaching:

  • Meer rust en ontspanning
  • Meer focus en concentratie
  • Grip op je gedachten
  • Betere werk – privé balans
  • Beter omgaan met stress en werkdruk
  • Meer zelfvertrouwen, zelfzorg en plezier
  • Minder stress en meer energie!

Een eerste kennismakingsgesprek waarin je direct al handige tips krijgt is altijd gratis en vrijblijvend.

Mijn motto? ‘Het avontuur begint als jij begint met lopen, geniet van je reis’

Biografie / Over Miranda van Kester

Hi, ik ben Miranda van Kester, stress- en burn-outcoach en Powerwalktrainer bij Powerwalkclub De Lier. Vanuit mijn Buitencoachbedrijf GezondeKracht coach en train ik volwassenen naar fysieke en mentale FITheid. Mijn passie is om mensen in beweging te zetten zodat ze gaan ontdekken wat ze echt belangrijk vinden en vol zelfvertrouwen durven te kiezen voor zichzelf. Mijn expertise in gedragsverandering, kennis van het brein en gezonde gewoonten neem ik mee om jou te laten stralen. Buiten in de natuur haal ik je uit je dagelijkse routine en ontstaat er een frisse blik en ruimte voor verandering. Ik leer jou de rust van binnen te ervaren, te zien welke gedachten jou belemmeren, wie je werkelijk bent en hoe jij vol zelfvertrouwen en energiek durft te kiezen voor jezelf en de regie op jouw leven pakt.

Wat andere coachees over mij zeggen? Miranda straalt rust en vertrouwen uit, luistert zonder oordeel en met respect, ze geeft mij zelfvertrouwen, heeft veel kennis, is praktisch, waar nodig confronterend, heel motiverend en ze is een kei in inzichten geven en laten ervaren zodat ik zelf in actie kom.

De 1 op 1 coaching gaat echt over jou! Jij bent de expert van jouw leven. Ik loop een stukje met je mee om samen te kijken wat jij nodig hebt en wat écht bij jou past! Is dit jouw moment voor persoonlijke groei, werken aan je fysieke en mentale fitheid, neem contact op voor een gratis, vrijblijvend en goed gesprek.

GezondeKracht
Miranda van Kester

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: