Duurzaamheid Arbeidsbemiddeling & Re-integratie

Als je doet wat je écht leuk vindt, hoef je nooit meer te werken! Ghandi
Haaksbergen

2Talent ondersteunt toonaangevende organisaties het talent te vinden dat ze nodig hebben en 2Talent helpt ambitieuze professionals een organisatie/opdracht te vinden waar ze hun talent kunnen inzetten.

Vanzelfsprekend moet er in beide gevallen worden voldaan aan bepaalde voorwaarden.

De ervaring leert dat de aandacht vooral wordt gericht op de voorwaarden. 

Maar de ideale match ontstaat pas als er een match is op de talenten en werkelijke behoeftes van zowel de professional als de organisatie. 

Als dit gebeurt, dan weet je: Dit is de ideale kandidaat voor mijn organisatie. En als professional weet je: Dit is mijn ideale uitdaging. 2Talent is jouw partner als je hulp kunt gebruiken bij het maken van deze ideale match.

In de afgelopen 25 jaar heb ik als oprichter van 2Talent een zeer uitgebreid netwerk opgebouwd van enerzijds organisaties die behoefte hebben aan (de inhuur van) talent en anderzijds bevinden zich veel professionals in het netwerk van 2Talent die graag hun talent willen inzetten en zoeken naar de ideale zakelijke match.

Daarnaast heb ik zelf ruim 20 jaar ervaring als leidinggevende in diverse organisaties en beschik over uitgebreide technisch- en bedrijfskundige kennis en ervaring. Tevens ben ik een zeer ervaren carrièrecoach (Noloc-lid) voor veelal hoogopgeleide professionals en sparringpartner voor managers en directeuren die (net als ik) van grote waarde willen zijn voor zichzelf én hun omgeving.

Kortom: Neem gerust contact op als je hulp kunt gebruiken bij het het maken van de ideale match. Ik help je graag.

RenesanS
René Bussink

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.