Persoonlijke groei Coaching - Loopbaancoaching

Ontdek wie je ten diepste bent en creëer dan het leven dat écht bij jou past.
Haaksbergen

Als loopbaancoach help ik jou ontdekken wat jij diep van binnen écht wilt en reik jou handvatten aan waarmee je datgene ook daadwerkelijk kunt gaan waarmaken. Tijdens dit proces word jij je dus langzaam maar zeker bewust hoe jij ‘gelukkig én succesvol’ kunt zijn. Tenminste, als jij de moed hebt om met jezelf aan de slag te gaan.....

De benodigde moed kun je putten uit jouw innerlijk weten. Als jij een sterke behoefte voelt aan een echte verandering in jouw leven, een verandering die je diep van binnen wenst en die zo sterk voelbaar is, dat je dit verlangen niet langer wilt (of kunt) onderdrukken, dan ben ik beschikbaar als jouw gids.

De moeilijkste stap is om daadwerkelijk hulp te vragen. Misschien omdat je is geleerd dat hulp vragen een teken van zwakte is. Weet dan dat hulp vragen géén teken van zwakte is, maar juist een teken van kracht. Je toont namelijk de moed om het beste uit jezelf te halen. En dit doe je niet omdat het (van een ander) moet, maar omdat jij het wilt!

Kortom: Ben je er aan toe om de verantwoordelijkheid te nemen voor het geluk in jouw leven? En durf jij de eerste stap te zetten? Wacht dan niet langer en plan een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Wil je eerst meer weten? Lees dan mijn boek Ieder-Eén is Al-Eén. Gratis te downloaden via mijn website.

Namasté,
René Bussink

RenesanS
René Bussink

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.