Persoonlijke groei Centra voor Bewustwording

praktijk voor individuele begeleiding en bewustzijnsontwikkeling
Oldenzaal

Individuele begeleiding in bewustzijnsproceesen, training en cursussen voor mens en organisatie.

Het leven is een prachtige grote ontdekkingsreis.
Elke ervaring is een stukje van de ontdekkingsreis naar jezelf, jou essentie, in verbinding met de veranderende wereld om je heen.  Wanneer mensen aandacht gaan besteden aan wat ervaringen met hun doen ontstaan er inzichten. Inzichten waarmee er ruimte ontstaat en bewust richting gegeven kan worden aan de stroom van deze ontdekkingsreis, het leven zelf.

Op deze stroom van energie  kan je  verder ontdekken waar verlangens of weerstanden liggen. 
In contact gekomen met je innerlijk kompas en bewust afgestemd vanuit het hart. Het beeld van jou unieke pad wordt steeds helderder, het verruimt je perspectief en daarmee je kijk op wat het leven hier op aarde je te bieden heeft.

Door verlangens van het hart zichtbaar te maken, oude belemmerende overtuigingen en aangenomen waarheden, opgedaan in je jonge jaren, te transformeren kan je richting geven aan de stroom van het hart. 

Je ontdekt hoe bewuste afstemming vanuit de verschillende modi van bewustzijn, van invloed zijn in  je gehele fysieke systeem als mens. Er ontvouwen zich nieuwe mogelijkheden, die je voorheen voor onmogelijk had gehouden en je kan lachen om hoe je eens tegen iets aan keek. 

Voor mij ligt een grote kracht in het zien en ervaren van de polariteiten in de wereld. De natuur is een krachtplaats die in alle mogelijke vormen inzicht kan geven in hoe mensen met ervaringen om (kunnen) gaan.

Hartelijke groet,

Marianne

 

Innsensie
Marianne Banning

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.