Welzijn Professional organizer

Organising bij jou thuis of op het werk
Borne

In een organising traject van meerdere sessies van 2 tot 3 uur, gaan we samen aan de slag in de ruimtes in je huis of werkplek op te ruimen. Hierbij heb jij zelf de regie en faciliteer ik jouw proces om te komen tot het loslaten van wat jou niet meer dient. Als je spullen in je huis en/of werkplek hebt die jou in de weg zitten, in praktische maar zeker ook in emotionele en/of mentale zin, belemmert jou dit om prettig te leven en het beïnvloed je keuzes. Misschien nodig je geen mensen meer uit terwijl je graag tijd met hen door zou brengen. Misschien kom je niet aan rouwen toe omdat het je (nog) niet lukt de spullen van overgegane huisgenoten of familie los te laten. Misschien is je leven zo in verandering dat wat voorheen werkte voor jou, nu niet meer behulpzaam is. 

Er zijn veel situaties waarin je even een duwtje in de rug met een zachte hand kunt gebruiken. Al in een paar sessies knapt je leef- en/of werkomgeving niet alleen op, maar zul jij zelf ook meer rust en ruimte ervaren in je leven. Opgeruimd leven zal je veel opleveren náást een opgeruimd huis of een opgeruimde werkplek.

Lees er meer over op novaholos of bel direct voor informatie of voor het maken van een vrijblijvende en kosteloze afspraak. Over een jaar zul je wensen dat je vandaag actie had genomen. Gun het jezelf en maak keuzes die jou passen!

Biografie / Over Anne Lodewijkx

Mijn naam is Anne Lodewijkx en mijn passie is mensen helpen in beweging te komen met praktische, mentale en emotionele begeleiding in hun groei en verandering.

In mijn praktijk speelt LOSLATEN een grote rol. En natuurlijk gaat het om meer dan alleen spullen. Denk aan verloren of zieke dierbaren, beperkende patronen en overtuigingen, stress, piekergedachten of een leefsituatie die sterk in verandering is. 

Ik houd ervan om te faciliteren, zodanig dat door los te laten, ruimte gemaakt wordt voor jezelf. Met een groter bewustzijn van je eigen manieren van niet-loslaten, krijg je meer grip op en balans in je leven. Zodat je jezelf niet meer tegenhoudt en meer kunt genieten. Hierin noem ik mijzelf grappend ervaringsdeskundige: met voorbeelden uit mijn eigen leven kan ik goed illustreren wat wél en wat niet ondersteunend werkt.

Mijn werkstijl is intuïtief en bevat onder andere NLP-invloeden, EFT, energetisch werk, meditatie, mindfulness, visualisaties en lichaamswerk. Allerlei werkvormen die kunnen bijdragen aan het loslaten van al wat niet meer dient, heb ik onderzocht, ondergaan en draag ik graag over.

Anne Lodewijkx

Nova Holos
Anne Lodewijkx

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: