Persoonlijke groei Coaching - Diverse Coaching

coaching volgens Wielwerk- en Nourishing Destiny methode
Hengelo

Coaching: voel jij je (soms) eenzaam, heb je het gevoel dat je niet meer goed weet wie je bent en wat je doet? Loop jij regelmatig tegen de grenzen van onze samenleving aan en vind je het dan lastig om bij jezelf te blijven? Weet dan dat jij niet de enige bent die deze gevoelens kent. Samen met jou ga ik met je op zoek naar oplossingen en antwoorden die bij jou passen en waarmee jij verder kunt in je dagelijks leven. Hoe? Door gebruik te maken van de kennis en ervaringen volgens de wielwerkmethode in combinatie met het Nourishing Destiny model en een goede dosis humor neem ik je mee zodat jij gaat ontdekken wat er echt toe doet voor jou. Ontdekken hoe krachtig, uniek, waardevol en mooi jij zelf bent. En met die ontdekking ben jij in staat om jezelf te kunnen zijn met alle ups en downs. 

Inzicht: Herken jij een rode draad in jouw leven waardoor je telkens weer tegen dezelfde obstakels aanloopt of in dezelfde valkuilen stapt? Zou jij wel eens willen weten waarom deze rode draad telkens aanwezig is? Zou jij het fijn vinden om antwoorden en inzichten te krijgen bij vragen over voor jou belangrijke gebeurtenissen in je leven zowel prive als zakelijk?  Door gebruik te maken van de kennis en ervaringen van de Nourishing Destiny Methode reik ik jou de antwoorden en inzichten aan. Daarna is de keuze aan jou of je met de verkregen kennis iets wilt gaan doen. 

 

 

Biografie / Over Ivonne de Lizer

Mijn naam is Ivonne de Lizer. 2017 is voor mij het jaar geweest waarin ik de balans van ruim 50 jaar leven heb opgemaakt en uit mijn comfort zone ben gestapt. Na 31 jaar werkzaam te zijn geweest in het bedrijfsleven en bij de overheid werd het voor mij tijd om afscheid te nemen van de zekerheden van een vaste baan en mijn vrijheid tegemoet te gaan. Uit mijn comfortzone te stappen dus.

Het volgen en afronden van de Wielwerk Opleiding tot holistisch psycho-sociaal coach heeft bijgedragen aan het meer inzicht krijgen in mijzelf en heeft mij tools gegeven om nu als psycho-sociaal coach aan het werk te zijn. Naast het coach zijn heb ik mij verdiept in de kracht en mogelijkheden van energetische behandelingen en de fysische vasculaire therapie. Tevens ben ik mij gaan verdiepen in de kennis en inzichten die omschreven staan in de I Tjing en Nine Star Ki leer. 

Dit alles heeft ertoe geleid dat ik nu doe wat voor mij op dit moment goed voelt. Het werken als coach en energetisch therapeut waarbij ik begeleiding bied bij de ondersteuning van het zelfherstellend vermogen van ons lichaam, zowel fysiek als psychisch. Maar ook inzichten geef in thematieken en vraagstukken die het dagelijks leven beinvloeden. 

 

Advies op Maat/Circle of Life Gezondheid
Ivonne de Lizer

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.