Welzijn Massage

Knap Kind haalt eruit wat erin zit!
Geesteren

Knap Kind....haalt eruit wat er in zit!
Rust, ontspanning & bewustwording voor ouder én kind, dat is zó nodig in een maatschappij die steeds sneller wordt en waarin het vooral draait om presteren. Zit jij lekker in je vel, dan kom je er wel! Neem de tijd om te ontspannen, quality-time door te brengen met je kind(eren). Gebruik je hele lijf om te leren...je hoofd (denken), je hart (voelen) en je handen (doen)!
Kijk op knapkind of op simonebusscher voor meer informatie.
 

Biografie / Over Simone Busscher

Over Knap Kind
Lange tijd heb ik geleefd en gewerkt vanuit mijn hoofd (het denken). Meedoen met hollen, altijd maar druk zijn in het samenspel van werken, een gezin runnen, een sociaal leven leiden, etc. Zoals van me verwacht werd (dacht ik...).
Ik ben mezelf hierin behoorlijk tegenkomen en mijn lichaam gaf ook duidelijke signalen dat het zich niet kon vinden in mijn manier van leven. Ik kon niet écht aanwezig zijn, altijd alweer in gedachten bezig met alles wat nog moest. Tijd om een andere koers te varen….en daarvoor is moed nodig. Keuzes durven maken omdat ik ergens in geloof, nl. dat het van groot belang is om het hele lijf te gebruiken bij het ‘leren leven’, in ons werk en in het opvoeden en onderwijzen van onze kinderen. Dat wil zeggen ons hoofd (het denken), ons hart (voelen) en onze handen (doen). Op de website van Knap Kind (knapkind) en van Simone Busscher 'Bewust Ontspannen' (simonebusscher) vind je uitgebreide informatie over mijn werk en activiteitenaanbod.
Ik ontmoet je graag! Harte-groet,Simone

Knap Kind
Simone Busscher

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: