Gezondheid Centra voor Gezondheidszorg

Orthomoleculair therapeut - specialist Vrouwengezondheid - 3Care specialist
Oldenzaal / Enschede / Ootmarsum

In mijn praktijk in Enschede, Oldenzaal en Ootmarsum, werk ik als Orthomoleculair therapeut ( verpleegkundige en BIG geregistreerd) aangesloten bij de MBOG en gespecialiseerd in vrouwen en hun gezondheid. Ook ben ik al meerdere jaren belangenbehartiger voor Borstkankervereniging Nederland. Ik werk aanvullend op de reguliere geneeskunde en zoek daarin graag de samenwerking. Ik bied consulten gericht op preventie van ziekte en het verbeteren van gezondheid en welzijn in elke levensfase, van preconceptie t/m;overgang. Belangrijke onderdelen binnen de consulten zijn: voeding, bewegen, leefstijl en ( hormonale) balans. Ik wil zoveel mogelijk helpen om (hormonale) balans en kwaliteit te creĆ«ren en te behouden, in elke levensfase..Essentieel hierbij is begrijpen waarom je lichaam reageert zoals het reageert! .De kracht van het zelfhelend vermogen: hierbij zet ik vaak het 3Care programma in. Weet dat je welkom bent! Neem gerust vrijblijvend contact op. Graag tot ziens! Hartelijke groet, Hanneke Hofland, Seashining 

Biografie / Over Hanneke Hofland

Ik ben Hanneke, 58 jaar, getrouwd. Samen met mijn man hebben wij 2 volwassen kinderen. Ik ben opgeleid als HBO verpleegkundige en BIG geregistreerd. Mijn praktijkervaring heb ik tot nu toe opgedaan op verschillende terreinen in de gezondheidszorg ; van wijkverpleegkundige in de gecombineerde zorg van volwassenen en jeugd tot gespecialiseerd jeugdgezondheidszorgverpleegkundige ( 0-4 jarigen). Daarnaast heb ik ook diverse managementfuncties bij gezondheidsinstellingen bekleed.

Hormonen hebben in mijn leven altijd een cruciale rol gespeeld. Ik wilde en moest telkens de goede balans zien te vinden. Een waardevolle zoektocht waarbij ik er niet onderuit kwam om keuzes te maken. Op mijn weg heb ik in 2013 contact gezocht met Borstkankervereniging Nederland (BVN) en mij gemeld als vrijwilliger ; belangen behartigen voor vrouwen met borstkanker, mogelijk erfelijk belasten en familieleden.

Ik heb vanuit mijn praktijk Seashing, een aantal jaren gewerkt in de combinatie van Care for Women specialiste en Orthomoleculair therapeut.per juli 2019 werk ik niet meer als Care for Women specialiste. Consulten vrouwengezondheid blijf ik aanbieden; altijd maatwerk. Ieder mens is immers uniek.

Ik sta positief en optimistisch in het leven en ga zoveel mogelijk uit van de eigen regie van de mens en het zelfhelend vermogen ; daarbij samen optrekken, (nieuwe) kansen benutten, relativeren met humor! en doorzetten.

SEASHINING / Orthomoleculair Therapeut
Hanneke Hofland

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.