Persoonlijke groei Centra voor Bewustwording

orange coaching, groeien in bewustzijn
Enter

Van nature zijn we liefdevol, krachtig en stralend. In het dagelijkse leven hebben we vaak onvoldoende contact met deze natuurlijke staat. Zonder dat we ons er van bewust zijn laten we ons leiden door belemmerende aannames en overtuigingen over onszelf en het leven. Dit beperkt ons vaak dat leven te leiden dat we graag zouden willen. Wil jij ook meer bewustwording en stappen zetten vanuit kracht? 

In een sfeer van vriendelijkheid en openheid nodig ik je uit om nieuwsgierig te worden naar jezelf. Je leert om met open aandacht en vanuit het nu naar je vraagstukken te kijken. Je geeft ruimte en aandacht aan knellende levensthema's, gevoelens en emoties. Zo ontstaat er meer bewustwording, ontspanning en acceptatie in jezelf. Je laat los wat niet meer bij je past en je oorspronkelijke levens-energie en kracht krijgen weer de ruimte. Hierdoor kan je stappen zetten tot verandering.

Alle antwoorden op vragen over wie je bent liggen in jezelf besloten. Nieuwsgierig? Ik begeleid je graag in dit boeiende proces om te groeien in bewustzijn en te ontdekken wie je echt bent.

Ik heb veel geleerd van mijn eigen bewustwordingsproces. Ik heb gemerkt dat het me lichter maakt, dit inspireert me anderen te begeleiden in een zelfde proces. Ik ben altijd geboeid geweest in wat een mens beweegt en wat hem gevormd heeft tot wie hij is. In m’n werk raakt het me hoe mensen door hun bewustwordingsproces steeds dichter bij zich zelf komen en daardoor meer vanuit hun essentie gaan leven en werken.

 

Orange coaching
Lilian Mekenkamp

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.