Persoonlijke groei Centra voor Bewustwording

Spirit Coaching
Enschede

Mahatma heeft al bij duizenden mensen een verandering teweeg gebracht. Dat doet ze door mensen in contact met hun Ware Zelf te brengen, voorbij het denken en de beperkende overtuigingen. Hierdoor verandert hun programmering op celniveau en daarmee verandert verder ook hun hele leven.

Mahatma geeft laagdrempelige events, diverse seminars, webinars, video's en haar boek 'Op weg naar Verbinding' heeft inmiddels al de zesde druk. Daarnaast geeft zij ook Lifechangers jaartrainingen,

Laat je inspireren en verander daardoor ook je leven! Zij is zelf het levende bewijs dat het mogelijk is! Mahatma is een coach en awakener, iemand die mensen wakker schudt. Het is haar missie en passie om mensen in groepen te begeleiden en te coachen en ze zo in hun kracht te zetten, opdat ze hun ware potentie kunnen leven. Haar kennis heeft ze niet alleen opgedaan door de vele opleidingen die ze heeft gevolgd in Nederland, USA en India, maar ze is ook ervaringsdeskundige is op het gebied van trauma's en oude kindpijn. Ze heeft zelf de hele weg van persoonlijke ontwikkeling bewandeld en dat maakt haar tot expert op het gebied van heling en transformatie.

Haar coaching boek ‘Op weg naar Verbinding' is daar een getuigenis van. Hierin neemt ze je mee door haar leven en laat ze letterlijk zien waar ze vandaan komt en hoe zij zichzelf heeft geheeld. Zonder al haar persoonlijke ontwikkeling had zij nooit haar missie zo kunnen leven als zij inmiddels al weer jaren doet.

Biografie / Over Mahatma Revier

Mahatma werkt met veel humor en weet de kern te raken, waardoor je programmering op celniveau kan veranderen. Laat je inspireren en maak zo'n event mee! De koers van jouw leven kan hierdoor veranderen!

Spirit Coaching
Mahatma Revier

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: