Gezondheid Orthomoleculaire therapie

SumaQ - koers op vitaliteit
Oldenzaal

SumaQ wil mensen inspireren om zelf hun verantwoordelijkheid te nemen voor hun gezondheid. SumaQ is er voor iedereen die zich beter wil voelen en voor mensen die beter in balans willen komen op het gebied van voeding en levensstijl. Maar ook voor mensen met (chronische) gezondheidsklachten, burn-out, depressieve gevoelens, stressklachten, overgangsklachten of klachten die zij niet kunnen herleiden.

Niet het bestrijden van symptomen, maar het vinden van de oorzaak van de klachten vormt de start van de behandeling. Indien nodig werkt SumaQ met uitkomsten van onderzoeken op basis van bloed, urine, haaranalyse, speeksel en/of ontlasting. SumaQ gaat hierbij uit van de orthomoleculaire geneeskunde. De basis hiervan is dat via het herstellen van de balans aan essentiële stoffen in het lichaam de gezondheid kan verbeteren. Met het toedienen van de juiste voedingsstoffen wordt het proces wat niet optimaal verloopt, weer in balans gebracht. Het zelfgenezend vermogen van het lichaam wordt op deze manier gestimuleerd. Daarbij houdt SumaQ rekening met fysieke en mentale aspecten, die voor iedereen uniek zijn.

Door middel van intensieve begeleiding op basis van gezonde voeding, het achterhalen van de oorzaak van lichamelijke klachten en aanvullen van de juiste voedingsstoffen draagt SumaQ bij aan een leven vol vitaliteit, gezondheid en geluk.

"Laat je voeding je medicijn zijn en je medicijn je voeding” (Hippocrates)

SumaQ - koers op vitaliteit
Ellen Steenbeeke

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.