Welzijn Yoga

Kundalini Yoga, Yoga op de Stoel, Yoga voor Mantelzorgers, Yoga en Meditatie
Borne

Kundalini Yoga is een dynamische vorm van yoga. Kleine krachtige bewegingen, bewust uitgevoerd, gecombineerd met adem. Mantra´s en meditatie horen bij elke les. 

Yoga op de Stoel is er voor ouderen of mensen die door ziekte of beperkingen geen yoga op de mat kunnen doen. De uitvoering, intensiteit en duur van de oefeningen zijn afgestemd op individuele behoeften, zodat nagenoeg iedereen mee kan doen. 

Het programma Yoga voor Mantelzorgers geeft gedurende de 7 wekelijkse bijeenkomsten van 2 uur de mogelijkheid om te ervaren hoe yoga je kan ontspannen en ondersteunen, en waarbij je inzicht verkrijgt hoe je om kunt gaan met thema´s die samenhangen met zorgen voor jezelf en vandaaruit voor de ander. In de groep kun je ervaringen uitwisselen en leren van elkaars ervaringen. 

De Yoga en Meditatie lessen bieden gelegenheid om, naast een kortere yogaset, de intensiteit en werking van meditaties te ervaren.

Tijdens de Volle Maan Meditaties chanten we gezamenlijk, na een yogaset, diverse mantra´s voor het aquarius tijdperk, naast een of meer specifieke (helende) mantra´s voor de volle maan.

Voor details zie  YogaNatuurlijk

Yoga Natuurlijk
Ivonne Wopereis

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.