Gezondheid Yoga

Raja yoga en acupressuur praktijk
Almelo

Het doel van de yogalessen is mentale rust, emotionele stabiliteit en zelfredzaamheid wat eventuele (rug)klachten betreft.  Hoe? De juiste aandacht en de juiste houding!

Het beoefenen van de asana`s vergroot je innerlijke bewustwording. Een beter contact met jezelf geeft jou handvatten om gezonder te leven en stelt je in staat om je problemen zelf te behandelen. Zo kunnen veel rugklachten voorkomen worden of aanzienlijk verlicht door de juiste houding. Het is niet zozeer wát je doet, maar hóe je het doet! Toegepaste inzichten over de werking van de spieren zullen de rug versterken waardoor eventuele problemen worden voorkomen of verminderd. Lessen worden zoveel mogelijk in stilte gegeven met veel persoonlijke begeleiding. Lessen zijn toegankelijk voor alle leeftijdsgroepen, ongeacht of u wel of geen klachten hebt, ook voor mensen met een hernia verleden. 

Vaak last van je rug, schouders, of het gevoel dat alles vast zit? Voel je je vermoeid, uitgeput en heb je nieuwe energie nodig? Kun je moeilijk rust in je hoofd vinden?  Thai Yoga Acupressuur helpt u direct en effectief. Het is bewegelijk, afwisselend, zonder olie, in kleding, op een grondmat. Uw spieren worden opgerekt, u voelt in algemeen geen pijn tijdens of daarna, altijd persoonlijk aangepast en met volledige aandacht en respect voor u.

Eén in Beweging
Valeria Linker

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.