Persoonlijke groei Coaching - Diverse Coaching

Praktijk voor psychosociale en spirituele hulpverlening
Enschede

 

De volgende info avond over de Chakra Affirmatie BOX is 2 Maart.

Verleden vraagt inzichten en loslaten.Het Heden vraagt opgemerkt te worden. Het verwoorden van emotie en gevoel is de sleutel tot het vermijden van tegenslagen en leid tot inzichten in je ziel,lichaam en psyche. In deze woorden kan een ieder zich herkennen. Maar in de praktijk is het handig dat deze woorden in de vorm gezet kunnen worden.

Met de Chakra Affirmatie box maakt u een begin de gedachten te doorgronden. Van negatieve gedachten naar positieve inzichten en handelingen. Een box die elk moment ingezet kan worden in praktische handelen. Het begin naar meer eigenwaarde, acceptatie van jezelf en liefde. 

De toekomst maak je zelf. Hoe doe je dit. Door elke dag naar jezelf te kijken en opmerkzaam te zijn wat er met je gebeurd op het vlak van gevoel en emoties. Het doorgronden van gedachten, het denken hoort hier bij. Teveel in je hoofd werken geeft fysieke klachten. Met de ZELFHULPBOX train je jezelf denkpatronen te herkennen en te doorgronden.

2 maart is de volgende info avond.  Kijk ook op de website voor meer informatie. Een inspirerende avond met een kleine groep mensen ( max 6 personen) die bezig zijn met persoonlijke groei en bewustwording. Vol=Vol

Met een warme groet Anne

www.essendi spirit4You.nl Psychosociale spirituele hulpverlening.
Anne Bosvelt

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.