Persoonlijke groei Lichaamsgerichte Therapie

Perspehone Mind-Body Therapie
Hengelo

De methodieken die ingezet kunnen worden:

Magnetiseren.

Bij Hakomi gesprekstherapie wordt niet alleen gepraat, maar wordt het lichaam gezien als een bron van informatie die herinneringen, opvattingen weergeeft en opslaat.

Cranio sacraal therapie is een heel zachte manier van werken en is erop gericht rust en ruimte in het lichaam te brengen. Ik volg wat je lichaam zelf aangeeft en wil laten gebeuren. De behandeling zal de beweeglijkheid bevorderen; spanningen en blokkades opheffen.

Healing Touch is een energetische behandeling die ik soms in combinatie met cranio sacraal gebruik. De energie in je lichaam wordt weer in balans gebracht en je energie kan weer vrij stromen zodat je vele malen beter in je vel zit.

Numerologie is een fijne en heldere manier om duidelijkheid te krijgen over patronen, zwakke en sterke punten in jouw karakter en dat van degenen die je lief zijn. Aan de hand van je geboortedatum wordt een verkorte horoscoop van jezelf uitgelegd.

Traumawerk kan nodig zijn in situaties waar nare en onverwerkte herinneringen een rol blijven spelen in je leven. Via EMDR worden de herinneringen verwerkt en verzacht waardoor je er mee om kunt gaan.

Voice Dialogue biedt de mogelijkheid verschillende kanten van jezelf te belichten en ermee te praten. Je kijkt er zelf naar en door te begrijpen kan je je rollen anders in gaan zetten.

Via mediumwerk kan je zelf communiceren met de anst, pijn of onrust. Met mijn ondersteuning kan je makkelijk zelf nagaan wat de oorzaak is en er iets aan veranderen.

Persephone Mind-Body Therapie en Sjamaan Hengelo
Marjolein van Eck

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.