Gezondheid Acupunctuur

Praktijk voor Acupunctuur en Chinese kruiden
Hengelo

Take care of your body. It’s the only place you have to live in.

Als je lichaam uit balans is, heeft dat invloed op alle aspecten in je leven.

Met mijn jarenlange kennis van de Chinese geneeswijze help ik je met het herstellen van balans en harmonie in je leven. Dus ben je moe, gestrest of heb je andere lichamelijke of emotionele klachten? Dan zou de Chinese geneeswijze wel eens het juiste antwoord kunnen zijn. Ik werk onder andere met acupunctuur, cupping, guasha en Chinese kruiden. Maar vooral als persoon sta jij centraal bij de behandelingen. Er is ruimte voor gesprek en reflectie, zodat jij weer vitaliteit en vrijheid in jezelf gaat ervaren.

De Chinese geneeswijze bestaat al eeuwenlang en is gebaseerd op uiterst nauwkeurige waarnemingen van de processen in de natuur. Deze worden beschreven in Yin en Yang. Bij verstoring van Yin en Yang, put de Chinese Geneeswijze uit verschillende effectieve technieken om het evenwicht te herstellen. Hier in het Westen is acupunctuur het meest bekend, maar in China wordt vooral veel met kruiden behandeld. De mogelijkheden zijn zeer uitgebreid en bij diverse klachten kunnen ze een geweldig resultaat geven. De natuur biedt veel meer oplossingen dan we ons vaak realiseren. Meer weten? Neem contact op!

De meeste zorgverzekeraars vergoeden de consulten geheel of gedeeltelijk uit het aanvullende verzekeringspakket. Een acupunctuur- of kruidenconsult is niet van invloed op het eigen risico aangezien deze voor het basispakket geldt.

Acupunctuur Twente
Margreet Ubels

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.