Welzijn Yoga

Yogalessen en workshops
Oldenzaal

Yoga is voor iedereen!
Het maakt niet uit of je ervaring hebt, stijf bent of lenig. Je begint gewoon waar jij bent met je mogelijkheden en van daaruit bouw je verder. Heb je lichamelijke klachten waarbij je veel voor jezelf moet aanpassen tijdens de les? Dan kan het handig zijn om met de Relax Yoga of Easy Flow Yoga te starten in plaats van Poweryoga. Maar in alle lessen bepaal jij zelf in hoeverre je kiest voor de uitdagingen of de opties.

Mensen met chronische rugpijn kunnen veel baat hebben bij Yoga omdat je werkt aan het opbouwen van je kernkracht. Door het goed uitvoeren van de yogahoudingen creƫer je een sterke kern: je romp met je buik- en rugspieren, waardoor je rug in het dagelijks leven minder belast wordt. Wat Yoga voor jou doet kun je natuurlijk het beste ervaren door het uit te proberen.

Iedere maand zijn er ook losse yogaworkshops op inschrijving. Zoals Yogameditatie, Yoga Nidra, Yoga & Live muziek. Deze zijn voor iedereen toegankelijk, zeker ook als je nog geen enkele yoga ervaring hebt. Kijk op de agenda van komthuisbijjezelf

 

Yoga en Mindfulness
Nicole Gort

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.