Persoonlijke groei Mindfulness & Compassie

Mindfulness en coaching
Oldenzaal

Wil je leren om stress de baas te blijven en meer ontspanning in je leven ervaren?

In de praktische Mindfulness training oefen je bewust de aandacht op het huidige moment te richten in plaats van denken over gisteren of piekeren over morgen. Je leert jezelf te observeren. Gedachten, gevoelens, je automatische reacties herkennen. Leren dat onze gedachten niet altijd de waarheid zijn. Maar wel kunnen zorgen voor gevoelens zoals somberheid, boosheid, zorgen, angst, verdriet. Door een stapje terug te doen, bewuster te leven, zul je merken dat je een keuzemogelijkheid hebt om hiermee om te gaan. Daarnaast word je je bewuster van signalen van je lichaam, zodat er ruimte komt voor verandering.

In mijn praktijk aan huis werk ik d.m.v. ontspanningstechnieken, oefeningen die inzicht geven, Mindfulness, ademoefeningen, grondingsoefeningen, lichaamshouding, visualisatie, Yoga Nidra, familie opstelling en EFT.

EFT= Emotional Freedom Techniques is een emotionele versie van accupunctuur. Het werkt voor (faal) angst en fobieƫn, verslaving, onverwerkte emoties, stress en vele andere problemen. Ik ben erg enthousiast over deze techniek, omdat het direct resultaat oplevert!

 

Yoga en Mindfulness
Nicole Gort

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.