Persoonlijke groei Healing en reading

Aura en chakrafotografie Emil Mangelsdorf
Rijssen

Hele kleine kinderen kunnen aura's zien. Je weet wel, die kring van licht die elk levend wezen omgeeft. Jammer genoeg kunnen die kleintjes nog niet praten. En tegen de tijd dat ze ons daar iets over kunnen vertellen zijn de meeste kinderen dat vermogen al weer kwijtgeraakt. Slechts een enkeling kan als volwassene nog aura's zien. Wel fijn dus dat we tegenwoordig onze aurakleuren op een andere manier kunnen meten en weergeven.

 

Het is een bijzondere ervaring om de eigen aura te zien. Nog mooier is het om de betekenis van de kleuren te kennen. Onze aurakleuren hebben namelijk met onze emoties te maken, met spiritualiteit, met ons denken en met de manier waarop we in het leven staan. Ook vertellen ze iets over ons nabije verleden en toekomst. Onze aura zegt eigenlijk 'alles' over ons en dus veel meer dan je denkt. Al vertelt het ook weer niets nieuws en geeft het mensen slechts een dieper en vollediger beeld van zichzelf. Vandaar dat iedereen altijd heel blij is met zijn/haar kleuren en vaak diep geraakt door de betekenis daarvan.

 

Wie een aurafoto wil laten maken kan daarvoor een afspraak maken in mijn praktijk. Je kunt ook een aantal 'fotomodellen' verzamelen die allemaal graag zo'n foto willen. Heb je een groepje van minimaal acht en maximaal vijftien personen bij elkaar dan kom ik graag naar je toe om jullie allemaal te fotograferen. Natuurlijk krijg je de foto mee en – naast een mondelinge uitleg - ook een uitleg op papier.

 

Emil Mangelsdorf, psychosociale therapie en aurafotografie
Emil Mangelsdorf

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.