Persoonlijke groei Psychosociale therapie

Psychosociale therapie, NLP, hypnose en regressie, familierelaties en aurafotografie
Rijssen

Al zo'n twintig jaar komt men bij mij voor hulp bij problemen van psychosociale aard. Die problemen bekijk ik doorgaans vanuit een ander perspectief dan veel andere hulpverleners. Ik hoef namelijk niet zozeer te weten 'waarom', maar ben veel meer geïnteresseerd in het 'waar naartoe'.

Er zijn veel redenen waarom mensen hulp zoeken. Sommigen zijn eenzaam, voelen zich verdrietig, worden gepest, genegeerd of niet serieus genomen. Anderen zijn angstig of boos, en ook bepaalde gebeurtenissen hakken er in. Relatieproblemen, in welke relatie dan ook, kunnen mensen eveneens erg raken. Maar het kan ook zijn dat men gewoon gelukkig wil zijn en de weg daar naartoe niet kan vinden.

Soms mag ik mensen even begeleiden. Dat doe ik door heel goed naar ze te luisteren, ze te helpen hun problemen in kaart te brengen en samen een nieuwe weg te zoeken.

Naast dit therapeutische werk maak ik aurafoto's: foto's van de kring van licht die ieder mens omgeeft. De manier waarop wij in het leven staan, wat we denken, voelen en doen, onze (onbewuste) waarnemingen en onze gezondheid vormen de kleuren van ons aurakleurenpalet. Aurafoto's maken is vooral leuk. Veel mensen komen er dan ook regelmatig voor terug, gewoon voor de lol, en enkel en alleen om te zien hoe hun aura er op dat moment uitziet. De foto en de computeruitleg die ik daarbij meegeef worden als 'interessant' ervaren, maar men komt eigenlijk voor mijn persoonlijke, mondelinge uitleg. Die schijnt bijzonder te zijn.

Wil je meer over mij weten? .

Emil Mangelsdorf, psychosociale therapie en aurafotografie
Emil Mangelsdorf

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.