Gezondheid Homeopathie

Natuurkracht, praktijk voor klassieke homeopathie
Almelo

Natuurkracht – Praktijk voor klassieke homeopathie

‘NatuurKracht’ staat voor de kracht van de natuur, de basis van mijn praktijk. Een praktijk voor klassieke homeopathie, dit is een natuurlijke geneeswijze waarbij gekeken wordt naar een samenhang van klachten en symptomen. Dit kan zowel bij acute als chronische klachten. De natuurkracht is aanwezig in ieder mens. Het is de innerlijke wijsheid van ons lichaam om te reageren op allerlei invloeden van buitenaf en wordt ook wel het zelfherstellend vermogen of de levenskracht genoemd.

Ondersteuning van het zelfherstellend vermogen

Met behulp van klassieke homeopathie wordt het zelfherstellend vermogen ondersteund door middel van natuurlijke middelen. De balans in het lichaam wordt hersteld, de genezing komt van binnenuit. Ter ondersteuning van de homeopathische behandeling kan ik door lichte aanrakingen met mijn handen energie aan de levenskracht geven en het natuurlijke proces extra kracht bij zetten.

Beroepsvereniging klassiek homeopaten (NVKH)

Als klassiek homeopaat ben ik aangesloten bij de beroepsvereniging van de klassiek homeopaten(NVKH). Dit betekent voor u dat de consulten, afhankelijk van uw polis, geheel of gedeeltelijk worden vergoed. Homeopathische behandelingen vallen onder alternatieve behandelingen en  niet onder het eigen risico.

Elke donderdag ben ik aanwezig op de inloopochtend van 9.00 tot 12.30 uur voor vragen, informatie of een vrijblijvend kennismakingsgesprek in de Koningshoek Slot 85 te Almelo. Verdere informatie is te vinden op mijn website  natuurkracht

Graag tot ziens,

Anita Korte   

 

Natuurkracht
Anita Korte

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.