Persoonlijke groei Familie- en systeemopstellingen

Systemisch werk - familieopstellingen en bedrijfsopstellingen
Hengelo

Opstellingenwerk geeft diep inzicht in de onderlinge verhoudingen in een familie of bedrijf. Soms werken traumatische gebeurtenissen onbewust van generatie op generatie door. Je kunt dingen die in het verleden zijn misgegaan met deze methode opsporen en rechtzetten.

Opstellingenwerk laat zien waar de energie stagneert en maakt deze vrij. Je krijgt een helder inzicht in de aard van je relaties, wat leidt tot acceptatie en onafhankelijkheid. Ook kun je de mogelijke gevolgen van verschillende keuzes onderzoeken. Dit helpt je om betere keuzes te maken.

Opstellingenwerk raakt de ziel en is voor alle aanwezigen even boeiend om mee te maken, of je nu vraagsteller bent of meehelpt als representant of gewoon toeschouwer bent.

--

Tosho Kooimans geeft sinds 2005 opstellingen over familierelaties, bedrijfsvraagstukken en maatschappelijke thema's.

Hij is opgeleid door het Bert Hellinger Instituut in Groningen. Daarnaast heeft hij Culturele Antropologie gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam en Beeldende Kunst aan de AKI te Enschede. Hij is jarenlang verbonden geweest met het Osho Meditatiecentrum Leela te Hengelo.

Tosho kijkt met een systemische blik naar menselijke relaties in familie, bedrijf of maatschappelijke organisatie en heeft hierbij in de loop der jaren een volledig eigen stijl ontwikkeld. Hij combineert hierbij zijn kennis over de werking van de menselijke geest met zijn intu├»tieve vermogens. Dit levert vaak verrassend heldere inzichten op, waardoor je tot acceptatie komt, oude zaken kunt laten rusten en weer energie krijgt om voller in het leven te staan.

 

Roots and Wings Opstellingenwerk
Tosho Kooimans

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.