Gezondheid Therapie (diverse)

energetische therapie
Hengelo

Als energetisch therapeut werk ik, intuitief met verschillende methodieken en vaardigheden vanuit energetischeopleidingen maar, indien toepasbaar, ook vanuit de reguliere GGZ.

Iedereen die zich belemmerd voelt, door een lichamelijke klacht, maar ook bij psychische, relationele of emotionele klachten, kan er gebruik van maken. We hoeven niet te weten wat de oorzaak is, hoeven er ook niet lang over te praten, maar gaan in de behandeling de klacht oplossen. Jouw lichaam weet wat nodig is en wil niets liever dan dat je optimaal functioneert. Wat je wilt bereiken? daar werken we naar toe. Vanuit de Vraag.

En dat gaat snel. In 2 of 3 consulten zijn de meeste klachten/beperkingen opgelost. Het gaat dan Heelvanzelf (heelvanzelf).

Energetische behandeling is in te zetten bij veel klachten. Hoewel de lijst zeker niet volledig is, geeft zij een indicatie van klachten, waarbij een behandeling kan helpen.

Lichamelijke klachten
Gewrichtsklachten, rugklachten, whiplash, migraine, fibromyalgie, astma, darm- en spijsverteringsklachten, hartkloppingen, hoge bloeddruk, hormonale onbalans, allergieën, eczeem, hooikoorts en evenwichtsstoornissen.

Emotionele/psychische klachten
Angsten, depressie, stress, burn-out, ernstige vermoeidheid, slapeloosheid, trauma’s, piekeren, gebrek aan doorzettingsvermogen, moeite met loslaten, verslavingen, rouwverwerking, seksueel misbruik en aardingsproblemen.

Oude overtuigingen
Twijfelen aan jezelf, moeite om nieuwe uitdagingen aan te gaan, slecht je grenzen kunt aangeven, schuldgevoelens, vaak boos zijn, onveilig voelen.

Belaste relatiekoorden
Opschonen of loslaten van verbindingen met wie dan ook. Dus ook met overledenen. Er worden alleen delen opgelost die niet meer helpend zijn, het goede blijft natuurlijk bestaan.

Twijfel je nog, bel of mail dan gerust voor overleg.

 

Heelvanzelf
Sjoukje Koetje

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.