Persoonlijke groei Muziek & Zang

Heel de stem - hartgrondig zingen
Enschede

Je stem is de wegwijzer, gids en vertolker van wie jij bent. Zingend worden we geboren, maar als we leren praten, vergeten we dat we onze eerste klank zongen. In mijn beleving kan iedereen zingen en is er geen 'fout' of 'goed' zingen. In de vele jaren dat ik met stem en met mensen die zingen bezig ben, word ik nog steeds verrast door de reikwijdte van de stem en de helende kracht ervan. Vanuit die verrassing én verwondering wil ik je graag laten ervaren wat jouw stem voor jou kan betekenen.

Als stembegeleider laat ik je opnieuw luisteren naar jouw stem. Vanuit zachtheid en compassie voor jezelf ontdek je dat je niet alleen een stem hebt, maar ook dat je een stem bent. 

Als zangeres laat ik je zingen met je gehele lijf. Vanuit verbinding en het moment zelf, met aandacht in elke klank, toon of woord dat je zingt. Een proef(zang)les is altijd mogelijk.

In een individuele zangsessie kijken we samen naar jouw stemvraag of verlangen. Een eerste kennismaking vooraf met mijn werkwijze is altijd mogelijk.

Bij voldoende belangstelling geef ik ook graag workshops zang/stem in kleine groepen met ruimte voor individuele aandacht tijdens het zingen. Geef eens een zangworkshop cadeau aan jezelf of een ander. In overleg maken we dan een keuze voor een thema, muziek en karakter van de workshop. 

 

Heel de stem
Aimée F. Doudart de la Grée

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.