Duurzaamheid Horeca & Catering

Biologische, Vegetarische catering
Nijmegen

Heb je iets te vieren? Organiseer je een evenement of een heel festival? Daar hoort lekker eten bij. Laat dat maar aan De Rode ComCommer over! Ik werk vanuit mijn sfeervolle brandweerwagen en ruk voor verschillende gelegenheden uit. Mooi en smaakvol eten met groentes in de hoofdrol; dat is de Rode ComCommer. We houden van eten met veel kleur en verrassende smaakcombinaties. Alles is vegetarisch en biologisch en de ingrediënten komen zoveel mogelijk van boeren uit de omgeving.

Ik verzorg cateringen voor kleine en grote groepen, eten op bedrijfsevenementen en festivals. Ook cater ik graag tijdens retraites. Elke catering is anders en ik bekijk graag met jou wat je wensen zijn.

Biografie / Over Mieke Lavrijsen

Hoi! Ik ben Mieke. Vanuit de wens om iets puurs en echts te creëren ben ik in 2015 begonnen met de Rode ComCommer. Ik word blij van het werken met mooie en pure ingrediënten, kleuren, geuren en vormen. Ik vind het belangrijk waar mijn eten vandaan komt en doe mijn best om ingrediënten zoveel mogelijk uit de streek te halen. Ik geniet van de uitdaging om die mooie biologische groenten van de boer om te toveren in een kleurrijke en smaakvolle maaltijd... Daar word ik blij van!

​Met mijn passie inspireer ik anderen om nieuwe smaken en gerechten uit te proberen en bewuster met voedsel om te gaan. Ik houd van originele smaken en combinaties, van groenten van het seizoen, het buiten koken en de bijzondere plekken waar ik met mijn brandweerbus terechtkom. Die aandacht en liefde proef je natuurlijk allemaal terug in het eten.

de Rode ComCommer
Mieke Lavrijsen

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: