Gezondheid Eten & Drinken

Kiemkracht64, land van mogelijkheden
Malden

De keuken is het hart van het aardehuis en in directe verbinding met het land. Elke eertse woensdag van de maand gaat telkens een andere kok aan de slag om een heerlijk 3-gangen biologisch vegetarisch menu te bereiden met de verse groente van dat moemnt. Elke zaterdag kan je naast het kopen van groente ook heerlijk lunchen op het terras van Kiemkracht64 uitkijkend over een groen paradijs.

Wil je zelf met een groep komen oogsten en koken onder leiding van een van onze koks. Neem dan contact op via de mail fo bel voor de mogelijkheden. 

Biografie / Over marion boenders

Mijn naam is Marion Boenders, na mijn opleiding Tropische Landbouw in Deventer ben ik meteen vertrokken naar Kenia. Daar werkte ik in de groente teelt en voor een irrigatiebedrijf. Samen met mijn man zijn we na 5 jaar verhuisd naar Oeganda en daar ons eigen bedrijf begonnen in chrysanten, kersterren en andere potplanten. Na 17 jaar en 2 kinderen rijker zijn we teruggekomen naar Nederland. Toen ik na ging denken over wat ik echt graag wilde doen kwam ik tot de conclusie dat ik graag bij wilde dragen aan het verbinden van mens en aarde. Niet door te praten maar door te ervaren. Nu staat er een eetbaar landschap waarin gewerkt wordt door collega's en vrijwilligers en staat er een prachtig aardehuis. Groepen die het aardehuis gebruiken voor hun activiteiten voelen zich zichtbaar thuis in een groene omgeving wat ook nog eens direct op het bord ligt tijdens lunch of diner.

kiemkracht64
marion boenders

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

 

In Nederland zijn bij Bewust Netwerk

 

1.750+ professionals aangesloten

500+ activiteiten gepland

15.000+ nieuwsbrief lezers die ons volgen

 

Wil je duurzaam, gezond en bewust leven?
Zoek een professional of event in jouw regio: