Persoonlijke groei Energetisch werk

Door healing en coaching, samen met klank, kristallen en natuur, wordt je wakker en kom je thuis.
Groesbeek

Mijn uitgangspunten zijn liefde en schoonheid. Mijn doel is (ver)licht(ing) voor mens, aarde en natuur.

In mijn praktijk en atelier begeleid ik je via healing, coaching en kunstzinnige thearapie met natuur. Je zult ervaren hoe de liefde van moeder aarde en de bovenwereld je ondersteunen in je proces van thuiskomen in jezelf. Je innerlijk kind wordt geheeld, je wordt minder reactief, maar juist vrijer en autonomer.  Ik vertrouw op de kracht van edelstenen en de positieve invloed van stemhealing. Die zet ik ook in als dat passend is. Mijn taak is een kanaal te zijn voor wat door mij heen wil werken. Daarnaast zijn mijn levenservaring en -wijsheid en mijn invoelende vermogens een geweldige hulp voor je in je weg naar heelheid en authenticiteit.

In de ontmoetingsruimte kom ik met wisselende bijeenkomsten tegemoet aan een natuurlijk verlangen naar samenkomen, uitwisseling, inspiratie en ontmoeting  op het pad dat we gaan van innerlijke ontwikkeling en bewustwording. Tafelgesprekken, edelsteenmeditaties, gespreksavonden onder de titel ' Ga je mee op weg'  wisselen elkaar af. Maar ook creatieve expressie krijgt de ruimte in de 'Kunst aan huis-'bijeenkomsten. Elke week is er één bijeenkomst op een steeds wisslende dag. Zie verder de agenda op mijn website

Kunstexposities en biologische maaltijden versterken het gevoel van schoonheid en zorg voor de omgeving.

Ik ben er voor wie oververmoeid, burn-out en lusteloos is, die zich ziek en vervreemd voelt van de samenleving, overprikkeld en zichzelf kwijt is, ontevredenheid en disbalans ervaart. Vrede en vertrouwen, speelsheid en levensvreugde komen weer terug.

Biografie / Over Adelheid Jochemsen

Ik ben Adelheid Jochemsen, 65 jaar. Ik ben geboren als boerendochter en na een gestrande studie medicijnen van 3 jaar getrouwd en boerin geworden toen ik 21 jaar was op de grond van mijn ouders in Bennekom. Drieëntwintig jaar heeft dat geduurd, in die periode kreeg ik 5 kinderen. Ik had uiterlijk gezien een mooi leven waar ik nog dankbaar voor ben. Ik heb naast aandacht voor de kinderen veel gedaan aan tuinieren, bloemschikken en biologische voeding. Maar er miste iets heel essentiëels. Toen ik 44 jaar was ben ik uitgeput weggegaan van die plek en ben ik begonnen aan een ingrijpende zoektocht naar dat essentiële in mijzelf. Dat was een lange weg van vallen en opstaan. Ondertussen heb ik veel gevonden en tegelijk blijf ik onderweg en in ontwikkeling. Zolang ik hier op aarde ben wil ik mij verdiepen. Ik heb dat gedaan via allerlei therapieën, via cursussen en een paar langere reizen die als een Vision Quest voor mij gewerkt hebben. Maar door alles heen is mijn liefde voor de aarde en de natuur mijn grote inspiratiebron geweest. Ik ben nu bij de afronding van een driejarige opleiding tot spiritueel coach en healer. Die opleiding heb ik ervaren als een verankering van mijn potentieeel en bestemming. Ook dat blijft zich ontwikkelen en ze zullen me blijven zien bij Elohim voor verdere verdieping. Vol vertrouwen en in een warm gevoel van verbondenheid met het grote geheel dat Liefde is ben ik nu gestart met Inspiratieplek EigenAardig.

Inspiratieplek EigenAardig
Adelheid Jochemsen

Landelijke Agenda van activiteiten op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.

Landelijk Netwerk van bewuste ondernemers die actief zijn op het vlak van bewust, gezond, duurzaam of welzijn.